Quantcast

To τρέιλερ της ταινίας «Lara Croft: Tomb Raider» είναι σίγουρα πολύ καλύτερο από την αφίσα της

Η ταινία πιάνει την ιστορία της Lara Croft απ’ την αρχή

Χρήστος Πρόεδρος

20 Σεπτεμβρίου 2017

Δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει απ’ όταν είδαμε τη Lara Croft στη μεγάλη οθόνη, ενώ από τότε οι περισσότεροι έχουν συνδυάσει την διάσημη ηρωίδα των video games με την Αντζελίνα Τζολί η οποία και την υποδυόταν στις δύο πρώτες ταινίες.

Τώρα η Warner Bros ετοιμάζει το Lara Croft: Tomb Raider, το οποίο αποτελεί ένα origins story που απ’ όσα μπορούμε να καταλάβουμε από το πρώτο τρέιλερ θα περιέχει μπόλικη δράση για να ανταμείψει όλους όσοι θα τρέξουν στις αίθουσες για να δουν τη Lara Croft να κάνει τα δικά της.

Η ηθοποιός Alicia Vikander ενσαρκώνει τη Lara και μάλιστα όχι την Lara Croft της τελευταίας γενιάς. Τα πάντα από το ντύσιμο του Vikander στο νέο σκηνικό που διερευνά στην ταινία βασίζονται στα παιχνίδια Tomb Raider και Rise of the Tomb Raider του 2013 και 2015 αντίστοιχα.

Βασισμένη στο ομώνυμο videogame της Crystal Dynamics του 2013, η ταινία αφηγείται από την αρχή την ιστορία της Lara Croft. Η Lara είναι η ατίθαση κόρη ενός εκκεντρικού εξερευνητή που εξαφανίστηκε όταν ήταν ακόμη έφηβη. Πλέον, σε ηλικία 21 ετών είναι μια νεαρή γυναίκα χωρίς κάποιο στόχο και έτσι περιφέρεται στους χαοτικούς δρόμους του Ανατολικού Λονδίνου δουλεύοντας ως κούριερ, ώστε να κερδίζει μετά βίας το ενοίκιο ενώ πηγαίνει και στο πανεπιστήμιο, αν και σπάνια καταφέρνει να παρακολουθήσει μάθημα. Είναι αποφασισμένη να χαράξει το δικό της μονοπάτι και γι’ αυτό αρνείται να αναλάβει την τεράστια περιουσία του πατέρα της, όπως αρνείται να πιστέψει ότι έχει πραγματικά χαθεί απ’ την ζωή.

Μια σειρά γεγονότων θα την εμπνεύσουν να ερευνήσει την εξαφάνιση του πατέρα της και έτσι θα βρεθεί στην τελευταία τοποθεσία που εκείνος εθεάθη: σε ένα τύμβο σε ένα μυθικό νησί που μάλλον βρίσκεται κάπου στην ακτή της Ιαπωνίας. Ξαφνικά, η Lara, οπλισμένη μόνο με το κοφτερό μυαλό της και το ακλόνητο πνεύμα της, θα χρειαστεί να φτάσει στα όρια της, καθώς ταξιδεύει στο άγνωστο. Εάν επιβιώσει απ’ την θανάσιμη περιπέτεια αυτή, θα καταφέρει να κερδίσει το όνομα της ως Tomb Raider (Τυμβωρύχος).

Πάντως η αφίσα που κυκλοφόρησε χτες προβλημάτισε το ίντερνετ που αναρωτιόταν τι σκατά πηγαίνει λάθος με το λαιμό τις Vikander.

 

Το ‘Tomb Raider: Lara Croft’ αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 15 Μαρτίου του 2018 και ελπίζουμε να είναι αντάξιο του βαριού του ονόματος.

 

Best of internet