Quantcast

Δύο μικρά animation επιπέδου Pixar δημοσίευσε η Blizzard για το Overwatch και το Hearthstone

Πηγαίντε μας στο ταβερνείο του Harth Stonebrew αυτή τη στγμή

Χρήστος Πρόεδρος

24 Αυγούστου 2017

Δύο καινούρια animated ταινιάκια μικρού μήκους ακούμπησε προσεκτικά στο ίντερνετ η Blizzard, αφ’ ενός το πολυαναμενόμενο και εντελώς κινηματογραφικό καινούριο animated short του Overwatch, αλλά και ένα άλλο, πιο μουσικό (και περισσότερο disney-κο), του Hearthstone.

Αρχικά τo “Rise and Shine” είναι το έβδομο ταινιάκι του σύμπαντος του Overwatch, μετά τα “Recall,” “Alive,” “Dragons,” “Hero,” “Infiltration,” και “The Last Bastion. Μέσα σε δέκα λεπτά παρακολουθούμε με σχεδόν PIXARικό επίπεδο animation μια ιστορία της κλιματολόγου Mei, η οποία βασικά αποκοιμιέται λίγο παραπάνω και όταν ξυπνάει τα πράγματα είναι αρκετά σκούρα.

Η Μei ξυπνάει μετά από χρόνια που βρισκόταν σε κρυογονική μέχρι πο υανακαλύπτει ότι το Overwatch έχει διαλυθεί, ο κόσμος είναι πολύ διαφορετικός απ’ ό,τι τον γνώριζε και ανακαλύπτει ότι είναι η τελευταία επιζήσασα στον σταθμό Εcopoint: Antartica. Με ελάχιστους πόρους και χρόνο, η Mei πρέπει να χρησιμοποιήσει την επιστήμη για να βρει τρόπο να βοηθήσει. Ντάξει, προφανώς και τα καταφέρνει, αλλά αξίζει να το δείτε και μόνοι σας γιατί είναι αρκετά κινηματογραφικό και, θα το πούμε, σε μερικά σημεία ίσως και συγκινητικό.

Φυσικά η Blizzard φρόντισε να δημοσιεύσει και ένα ταινιάκι για το Hearthstone, μάλλον για να μας ψήσει για το Knights of the Frozen Throne, δηλαδή το τελευταίο expansion του Hearthstone που κυκλοφόρησε πριν από λίγες εβδομάδες. Λιγότερο σινεματικό και περισσότερο μιούζικαλ, το ταβερνείο του Harth Stonebrew φαίνεται τέλειο:

“Mε το Hearth and Home, την καινούρια μας animated μικρού μήκους, σκοπεύαμε να αποτυπώσουμε το θαύμα της μαγείας στο Hearthstone – με το φιλόξενο χώρο της ταβέρνας, με τους πολύχρωμους patrons και φυσικά με το κολλητικό τραγούδι τους” δήλωσε η Lydia Bottegoni, στέλεχος της Blizzard. “Ανυπομονούμε να μοιραστούμε μέσα στους επόμενους μήνες περισσότερες ιστορίες από την ταβέρνα του Hearthstone με την Ava και τους φίλους της”.

Όπως περιγράφει η ίδια η Blizzard το ταινιάκι:

“Η ταβέρνα του Harth Stonebrew είναι ένα ιδιαίτερο μέρος. Εάν περπατούσες ανάμεσα από τα γεμάτα τραπέζια και τα βροντερά γέλια, θα άκουγες ιστορίες για εξαντλητικά ταξίδια και επικίνδυνες περιπέτειες – και για τυχερούς ταξιδιώτες που ανακάλυψαν την ταβέρνα όταν τη χρειάζονταν περισσότερο.  Για τους πολύχρωμους χαρακτήρες που την αποκαλούν σπίτι τους, η ταβέρνα είναι παραπάνω από απλώς ένα μέρος για να απλώσουν τα πόδια τους και να πιούν μπίρα. Γι’ αυτούς είναι ένα μαγικό μέρος όπου η φιλοξενία γεμίζει τον αέρα και η καλοπέραση μοιράζεται με κάθε ένα πο υπερνάει από την πόρτα. Στην τα βέρνα η χαρά του αναπάντεχου, ή του ενθουσιασμού του ανταγωνισμού μπορούν να βρεθούν ανά πάσα στιγμή. Δες και ανακάλυψε γιατί το Hearthstone είναι το σπίτι σου” 

 

Best of internet