Quantcast

Ταινία για το παρελθόν του Τζόκερ με παραγωγό τον Μάρτιν Σκορσέζε ετοιμάζει η Warner Bros

Ίσως το κουράζουμε αλλά όπως και να ‘χει λιγότερο Τζαρεντ Λέτο + περισσότερος Taxi Driver = Love

Χρήστος Πρόεδρος

23 Αυγούστου 2017

Οι δημοσιεύσεις για τη δημιουργία μιας ταινίας για τον χαρακτήρα του Τζόκερ στη Γκόθαμ των 80s σε ύφος αστυνομικού φιλμ με παραγωγό τον Μάρτιν Σκορσέζε είναι σίγουρα από αυτές τις φήμες που σε καμία περίπτωση δεν μας περνάνε απαρατήρητες, αγαπητοί φίλοι. Απ’ ό,τι φαίνεται η Warner Bros και η DC βρίσκονται στα πρώιμα στάδια της δημιουργίας άλλης μιας spin-off ταινίας από το μυθολογικό σύμπαν του Μπάτμαν, αυτή τη φορά εξιστορώντας την ιστορία του Τζόκερ.

Το στούντιο έχει αναθέσει το σενάριο στον Τοντ Φίλιπς (The Hangover) και στον Σκοτ Σίλβερ (8 Mile). Πιθανότατα ο Φίλιπς να σκηνοθετήσει και την ταινία, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, θα αναλάβει και την παραγωγή μαζί με τον Μάρτιν Σκορσέζε. Όπως αναφέρει το Deadline: «Ο σκοπός είναι να δημιουργήσουν μια σκληρό και προσγειωμένο crime film που θα διαδραματίζεται στη Γκόθαμ στις αρχές του ’80 και που δεν θα μοιάζει με ταινία της DC, αλλά με αντίστοιχες ταινίες του Σκορτσέζε από την ίδια εποχή, όπως το Taxi Driver, το Raging Bull ή το The King Of Comedy”.»

Αυτή η ταινία του Τζόκερ θα είναι η πρώτη μιας σειράς ταινιών, η οποία θα δώσει τη δυνατότητα στην Warner Bros να δημιουργήσει περισσότερες ξεχωριστές ιστορίες με διαφορετικούς ηθοποιούς οι οποίοι θα παίζουν τους γνωστούς και αγαπημένους μας εμβληματικούς χαρακτήρες. Στα ακόμα καλύτερα νέα του νέου πρότζεκτ συμπεριλαμβάνεται και το γεγονός ότι ο Τζαρεντ Λέτο δεν θα είναι αυτός που θα υποδυθεί τον Τζοκερ, αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες που γνωρίζουμε μέχρι τώρα, θα προτιμηθεί κάποιος άλλος ηθοποιός «πιθανώς νεότερος».

Ανυπομονούμε να μάθουμε ο,τιδήποτε νεότερο για την επερχόμενη σκοτεινή, προσγειωμένη και σκληρή ταινία για την ιστορία του Τζοκερ, αλλά ήδη φαίνεται να υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που μπορούν να εξελιχθούν υπέροχα σε αυτό το προτζεκτ και αναμένεται να είναι η πιο ψαρωτική ταινία της DC μετά το Dark Knight του Κριστοφερ Νόλαν.

Best of internet