Quantcast

Suburbicon: O Mατ Ντέιμον υποδύεται ένα χαζούλη δολοφόνο μπαμπά σε σενάριο αδερφών Κοέν

Η νέα ταινία του Τζορτζ Κλούνεϊ φαίνεται πως θα είναι ένα αστυνομικό θρίλερ με πολύ μαύρο χιούμορ

THE NEWSROOM

27 Ιουλίου 2017

Σε έναν μάλλον αξιοσημείωτο ρόλο θα δούμε πρωταγωνιστή το Ματ Ντέιμον. Ο Ντέιμον παίζει ένα πατέρα με εξαιρετικά χαζή φάτσα και εξίσου εξαιρετικά φονικές ικανότητες στο Suburbicon του Τζορτζ Κλούνεϊ, σε σενάριο από τους γνωστούς και μη εξαιρετέους αδερφούς Τζόελ και Ίθαν Κοέν.

Το τρέιλερ ξεκινά με πολύ 50s αισθητική στα προάστια μιας ανώνυμης πόλης, όπου στα πρώτα δευτερόλεπτα κάποιοι σκοτώνουν τη γυναίκα του Ματ Ντέιμον λόγω παρτίδων που είχε με τη μαφία. Η αδερφή του μετακομίζει σπίτι για να βοηθήσει με την ανατροφή του γιου του, αλλά οι μπελάδες με τους μαφιόζους δε σταματάνε.

Σε κάποιο σημείο ο χαρακτήρας του Ματ Ντέιμον φαίνεται να σκοτώνει με άνεση ένα μαφιόζο και να κάθεται μετά χαλαρός να τσιμπήσει κάτι με το γιο του. Αν κρίνουμε από τη συνέχεια του τρέιλερ και από ό,τι ξέρουμε κάτι για τις διαθέσεις των Κοέν, η συνέχεια είναι ένα σουρεάλ ξέσπασμα βίας στη μικρή πόλη με κάμποσο μαύρο χιούμορ.

Στο Suburbicon εκτός από το Ματ Ντέιμον θα παίζουν η Τζούλιαν Μουρ στο ρόλο της αδερφής του και ο Όσκαρ Άιζακ στο ρόλο ενός μαφιόζου. Η ταινία θα κάνει την πρεμιέρα της στις 27 Οκτωβρίου.

Για την ιστορία, το κομμάτι της εισαγωγής είναι μια συνεργασία του Dj Shadow με το ραπ ντουέτο Run The Jewels. Aξίζει να το δείτε και μόνο για το απίστευτο βιντεοκλίπ:

Best of internet