Quantcast

Justice League: Νέο επικό trailer με φουλ απαρτία από το σύμπαν της DC

Ο Superman μας έχει αφήσει χρόνους από το Dawn Of Justice και ήρθε η στιγμή κάποιοι άλλοι να βγάλουν το φίδι απ’ την τρύπα

THE NEWSROOM

25 Ιουλίου 2017

Καλά είναι τα νέα και για τους fans του σύμπαντος της DC, που αναμένουν το Justice League στις 16 Νοεμβρίου. Η Comic-Con που διοργανώθηκε μέσα στο σαββατοκύριακο δεν τους άφησε παραπονεμένους, καθώς μας έδωσε trailers και footages για αρκετά αγαπημένα franchise, μεταξύ των οποίων και το Stranger Things. Φυσικά οι hero-based παραγωγές ήταν λογικό ότι είχαν τον πρώτο λόγο και το Justice League δεν θα μπορούσε να απουσιάζει, παρουσιάζοντας ένα χορταστικό trailer.

Στο νέο πλούσιο trailer της επερχόμενης ταινίας η φάση είναι ξεμπούρδελο λόγω της απώλειας του Superman, μια ομάδα υπερ-ηρώων meta-humans έρχεται για να ξελασπώσει την κατάσταση και να τραμπουκίσει τον Steppenwolf και τα τσιράκια του. Ο Batman (Ben Affleck) ενώνει τις δυνάμεις του με τους Wonder Woman (Gal Gadot), Aquaman (Jason Momoa), The Flash (Ezra Miller) και Cyborg (Ray Fisher), προσπαθώντας να σώσουν την ανθρωπότητα. Η ταινία Justice League αναμένεται στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 16 Νοεμβρίου και δείχνει ότι στο “μποξ οφις” θα τα πάει περίφημα. Μένει να δούμε αν θα ικανοποιήσει τις ορέξεις των οπαδών (ή και όχι τόσο οπαδών) του σύμπαντος της DC.

Σε άλλα νέα, ο Ben Affleck στο πάνελ του Justice League στo Comic-con διέψευσε φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί από τον ρόλο του Batman και το σύμπαν της DC. Εν τέλει, ο Affleck δεν πάει πουθενά και θα παραμείνει ο κινηματογραφικός Batman για όσο τον χρειαστεί η DC Films. Μίλησε με εγκωμιαστικά σχόλια για τον χαρακτήρα και το DCEU, ενώ ανέφερε πως περιμένει με ανυπομονησία να μάθει το όραμα του νέου σκηνοθέτη Matt Reeves για το The Batman.

Δείτε το πολύ ωραίο αφισάκι που έδωσε στη δημοσιότητα η Warner.

Best of internet