Quantcast

Από το trailer η “Μάχη για τον Πλανήτη των Πιθήκων” φαίνεται πως θα είναι το επικό κλείσιμο της πετυχημένης σειράς ταινιών

Η τρίτη ταινία της σειράς θα κυκλοφορήσει αυτό τον Ιούλιο στους κινηματογράφους

THE NEWSROOM

8 Ιουνίου 2017

Δουλεύει όπως έχει ήδη φανεί ο συνδυασμός του σκηνοθέτη Ματ Ριβς με το reboot της κλασσικής σειράς ταινιών “Πλανήτης των Πιθήκων” που ξεκίνησε το 2011 η Fox. Ιδιαίτερα η δεύτερη ταινία “Η Αυγή του Πλανήτη των Πιθήκων” έσκισε στις κριτικές και πήγε και καλά στα ταμεία, ωθώντας τους παραγωγούς του franchise να υπογράψουν μαζί του συμβόλαιο για άλλη μια ταινία στη σειρά, έχοντας δει κι ένα πρώτο δείγμα αυτού.

Ο σκηνοθέτης με το συνεργάτη του Μαρκ Μπόμπακ ήταν πολύ απαιτητικός για τι ταινία ήθελε να δημιουργήσει, ζητώντας μάλιστα ένα διάλειμμα μετά την κυκλοφορία της “Αυγής” για να δουν κλασσικές ταινίες όπως “Η Γέφυρα του Ποταμού Κβάι“, το “Αποκάλυψη Τώρα” και οι “Ασυγχώρητοι“. Αυτές τους βοήθησαν να πλουτίσουν την ταινία τους, αλλά και να ενσωματώσουν και νέες τεχνικές με τον φακό των 65mm για ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Αυτό σύμφωνα με τον ίδιο το σκηνοθέτη ήταν κάτι που εγκυμονούσε πολλούς κινδύνους, καθώς το σενάριο της νέας ταινίας είναι πολύ πιο πλούσιο σε όγκο, δημιουργώντας μεγαλύτερες αφηγηματικές απαιτήσεις.

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας Άντι Σέρκις (Γκόλουμ στον “Άρχοντα των Δαχτυλιδιών“) πάντως ενθουσιάστηκε όταν είδες τόσο πολύ αναπτύσσεται ο πίθηκος χαρακτήρας του. Ο χαρακτήρας του Σέρκις με όνομα Σίζαρ θα έρθει αντιμέτωπος ως αρχηγός των πιθήκων με το χαρακτήρα του Γούντι Χάρελσον, έναν σκληρό συνταγματάρχη και αρχηγό των ανθρώπων. Η σύγκρουσή τους είναι αυτή που θα κρίνει το μέλλον τόσο των δύο ειδών, όσο και ολόκληρου του πλανήτη.

Η ταινία “Μάχη για τον  Πλανήτη Των Πιθήκων” θα κυκλοφορήσει στις 13 Ιουλίου στους κινηματογράφους από την ODEON (και σε 3D).

(πηγή)

Best of internet