Quantcast

Διέρρευσε ένα σύντομο κλιπάκι από τη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου και είναι όσο περίεργο αναμενόταν

Λίγες μέρες πριν το «Κilling of a sacred deer» κάνει την πρεμιέρα του στο φεστιβάλ των Καννών του 2017

LUBEN CREW

18 Μαΐου 2017

Λίγες μέρες πριν γράφαμε για το “The Favourite“, τη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου της οποίας τα γυρίσματα μόλις τελείωσαν. Πέραν αυτού όμως, είναι μια περίοδος που ο έλληνας σκηνοθέτης είναι απολύτως απασχολημένος, καθώς άλλη μία καινούρια ταινία του ετοιμάζεται να κάνει την πρεμιέρα της στις Κάννες.

Kι αν ακόμη δεν έχει κυκλοφορήσει το trailer του «The Killing of a Sacred Deer», ένα μικρό κλιπ από την ταινία του Έλληνα σκηνοθέτη βγήκε στη δημοσιότητα ενόψει της συμμετοχής της στο Διαγωνιστικό των Καννών, όπου ο Γιώργος Λάνθιμος με τη νέα του δημιουργία του διεκδικεί τον Χρυσό Φοίνικα. Το κλιπ δε δείχνει πολλά πράγματα, αλλά από ότι φαίνεται αυτό και με βάση τις προηγούμενες ταινίες του, θα έχουμε να κάνουμε με περίεργες καταστάσεις.

Πιο συγκεκριμένα, βλέπουμε τον Κόλιν Φάρελ ως γιατρό να μιλάει με ένα νεαρό ασθένη για τρίχες, ενώ ο έφηβος ζητάει από τον Φάρελ να του δείξει τις δικές του. Συμμέτοχοι σε αυτές τις περίεργες καταστάσεις θα είναι και οι Νικόλ Κίντμαν και Αλίσια Σίλβερστοουν. Είναι η δεύτερη φορά που ο Φάρελ δουλεύει υπό τις εντολές του Λάνθιμου μετά τον «Αστακό».

 

(πηγή)

 

Best of internet