Quantcast

Επιτέλους: Δείτε τo trailer του πολυαναμενόμενου Blade Runner 2049 που μόλις κυκλοφόρησε (VIDEO)

Η συνέχεια του κλασσικού έπους επιστημονικής φαντασίας θα είναι στα σινεμά αυτό τον Οκτώβριο

LUBEN CREW

9 Μαΐου 2017

Έχουμε γράψει πολλάκις για την πολυαναμενόμενη συνέχεια του πραγματικά θρυλικού έπος επιστημονικής φαντασίας του Ridley Scott. Κάθε οπαδός της επιστημονικής φαντασίας κατά πάσα πιθανότητα δε χρειάζεται καμία εισαγωγή για το δυστοπικό noir αριστούργημα και παρά τις ενστάσεις, απίθανο να μην έχει έστω περιέργεια για τη συνέχεια του που θα γυρίσει ο ταλαντούχος Ντένις Βιλνέβ, με τίτλο Blade Runner 2049.

35 χρόνια λοιπόν μετά την πρώτη ταινία και 30 χρόνια μετά τα γεγονότα που διαδραματίζονται σε αυτή, έρχεται η σειρά ενός νέου πρωταγωνιστή, του αξιωματικού Κ της LAPD, τον οποίο ενσαρκώνει ο Ράιν Γκόσλινγκ να ανακαλύψει ένα μυστικό θαμμένο για καιρό το οποίο μπορεί να προκαλέσει τρομερή αναταραχή στην κοινωνία. Η ανακάλυψη αυτή θα τον στείλει να ψάξει για τον Ρικ Ντέκαρντ, τον blade runner της πρώτης ταινίας.

Δείτε το trailer:

Από τους Ρίντλεϊ Σκοτ και Ντένις Βίλνεβ, με πρωταγωνιστές τους Ράιαν Γκόσλινγκ, Χάρισον Φορντ, Άννα ντε Άρμας, Ρόμπιν Ράιτ, Τζάρεντ Λέτο και άλλους. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 6 Οκτωβρίου στα σινεμά.

Best of internet