Quantcast

Κυκλοφόρησε το trailer του The Dark Tower: Με Idris Elba και McConaughey η μεταφορά της ταινίας του Stephen King

Το trailer της κινηματογραφικής μεταφοράς του βιβλίου του διάσημου συγγραφέα κρύβει και μια αναφορά στη θρυλική «Λάμψη» για τους μερακλήδες

LUBEN CREW

4 Μαΐου 2017

Για κάθε οπαδό του δημοφιλή fantasy και horror συγγραφέα Stephen King, έρχεται μεγάλη χαρά. Η Sony Pictures δημοσιοποίησε χτες το πρώτο trailer της μεταφοράς του επικού σε μέγεθος The Dark Tower στη μεγάλη οθόνη.

Και μάλιστα, δε θα γίνει όπως όπως. Στην κινηματογραφική εκδοχή το The Dark Towerστο ρόλο του Gunslinger” Roland Deschain θα βρίσκεται ο ταλαντούχος Idris Elba και στο ρόλο του αντιπάλου του πρώτου, Man in Black, ο ξαναβαπτισμένος κινηματογραφικά Matthew McConaughey.

Για όποιον δε γνωρίζει τη μυθολογία του Dark Tower, οι δυο αυτοί χαρακτήρες και όσοι είναι μαζί τους βρίσκονται σε συνεχή σύγκρουση, καθώς και οι δύο αναζητούν τον ίδιο τον Dark Tower. Στην ταινία θα συμπρωταγωνιστούν οι Katheryn Winnick (Vikings) και Jake Chambers.

Μέσα στο trailer της ταινίας περιλαμβάνεται και ένα easter egg που θα συγκινήσει κάθε αληθινό οπαδό των βιβλίων του Stephen King, εκ των οποίων ένα από τα πιο γνωστά είναι το The Shining (Η Λάμψη), που έγινε ταινία με τον Jack Nickolson. Σε ένα σημείο του trailer μπορεί κανείς να παρατηρήσει το το Overlook Hotel της Λάμψης:

Best of internet