Quantcast

Κυκλοφόρησε το trailer της βελτιωμένης ψηφιακής επανέκδοσης του επικού «Stalker» του Αντρέι Ταρκόφσκι (VIDEO)

Η κλασσική ταινία επιστημονικής φαντασίας επανακυκλοφορεί ακόμη πιο εντυπωσιακή οπτικά

THE NERDSTREAM

21 Απριλίου 2017

Η ταινία Stalker του Αντρέι Ταρκόφσκι είναι ένα συγκλονιστικό αριστούργημα που κάθε φίλος της επιστημονικής φαντασίας ή του σινεμά γενικά πρέπει να δει κάποια στιγμή στη ζωή του. Το οπτικοακουστικό υπερθέαμα που έφτιαξε ο Ρώσος σκηνοθέτης με τη μουσική επένδυση του Έντουαρντ Αρτέμιεφ είναι ανεπανάληπτη εμπειρία.

Πολλοί άνθρωποι λοιπόν ενθουσιάστηκαν όταν έγινε γνωστό ότι η Criterion Collection σκοπεύει να κάνει μια βελτιωμένη ψηφιακή επανέκδοση της κλασσικής πια ταινίας αυτό το Μάιο, μαζί με τη δυνατότητα κάποιοι να τη δουν στη μεγάλη οθόνη στο σινεμά της Film Society of Lincoln Center. Ήδη κυκλοφορεί ένα ωραιότατο νέο trailer από την Janus Films και την Kinetic.

 

The Film Society έκανε αυτή τη δήλωση για τη συγκεκριμένη συναρπαστική επανέκδοση:

“Aυτό το Μάιο στη Film Society, βιώστε τα μυστήρια και τις αποκαλύψεις του αριστουργήματος επιστημονικής φαντασίας του 1979 του Αντρέι Ταρκόφσκι σε μια νέα ψηφιακή επανόρθωση.

Είκοσι χρόνια πριν ένα αντικείμενο κατέστρεψε πέφτοντας μια επαρχιακή Ρωσική πόλη και αυτοί που αργότερα πήγαν κοντά στον τόπο της συντριβής – γνωστό πλέον ως Η Ζώνη – εξαφανίστηκαν. Η πρόσβαση είναι αυστηρά περιορισμένη, αλλά οι απέξω μπορούν ακόμη να μπουν μέσα με τη βοήθεια ενός “stalker”. Εντός της Ζώνης βρίσκεται Το Δωμάτιο, μέσα στο οποίο κάθε κρυφή ευχή πραγματοποιείται.

Βασισμένο στη νουβέλα “Roadside Picnic” των αδερφών Στρουγκάτσκι, το  “Stalker” είναι ένα οπτικά εκπληκτικό και φιλοσοφικά προκλητικό υπερθέαμα σχετικά με τα όρια της γνώσης – της προσωπικής, επιστημονικής και πνευματικής.

Νέα ψηφιακή επανόρθωση από τη Mosfilm. Μια κυκλοφορία της Janus Films.”

 

Δείτε το trailer:

Εμείς ανυπομονούμε πάντως.

(πηγή)

Best of internet