Αυγά, διαστημόπλοια και τρομακτικά στάρια: Το trailer του Alien: Covenant έχει ό,τι χρειάζεται ένας οπαδός Alien (VIDEO)

Αυγά, διαστημόπλοια και τρομακτικά στάρια: Το trailer του Alien: Covenant έχει ό,τι χρειάζεται ένας οπαδός Alien (VIDEO)

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Μαΐου

Τσαγκ

1 Μαρτίου 2017

Κυκλοφόρησε το τελευταίο trailer του Alien: Covenant και από ο,τι μας έδωσε να καταλάβουμε, θα γίνει ο κακός εξωγηινοχαμός. Το trailer κρατάει 2:30 λεπτά τα οποία (προσοχή) σποϊλεριάζουν μεγάλο μέρος του σεναρίου και μας αποκαλύπτουν τους πρωταγωνιστές και το setting της ταινίας.

Μια ομάδα από ζευγάρια, πάει με το διαστημόπλοιο της να εποικίσει έναν μακρινό πλανήτη.  Ενώ όλα στην νέα γη δείχνουν ειδυλλιακά και ήρεμα,  οι αστροναύτες-έποικοι δεν θα αργήσουν να βρεθούν αντιμέτωποι με τα αγαπημένα μας Aliens.

 

Η αισθητική θυμίζει αρκετά το prequel του Aliens το Prometheus που σκηνοθέτησε ο Riddley Scott το 2012 και όπως είναι λογικό έχει πολλές  αναφορές στην αρχικό Alien άλλα και το sequel του το Aliens (που το σκηνοθέτησε ο Cameron).

Σπλάτερ καταστασεις και τα ξακουστά Aliens του Giger εν δράση, τι άλλο μπορεί να θελήσει κανείς από μια Sci Fi περιπέτεια;

 

 

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Μαΐου.

Best of internet