Quantcast

Ο Τζακ Νίκολσον σηκώνεται από τη σύνταξη στα 80 του για να πρωταγωνιστήσει ξανά σε ταινία

Πιο συγκεκριμένα, το αμερικάνικο ριμέικ του «Τόνι Έρντμαν»

President Creed

8 Φεβρουαρίου 2017

Ένα μικρό διάλειμμα από τη ζωή του συνταξιούχου θα κάνει ο ηθοποιός Τζακ Νίκολσον. Όπως μεταδίδει το VARIETY, ο 80χρονος ηθοποιός πρόκειται να επιστρέψει στην παλιά του τη δουλειά, για να πρωταγωνιστήσει στο Αμερικάνικο remake της ταινίας “Toni Erdman”.

Jack-Nicholson-Worlds-Most-Expensive-Actors-2016

O Νίκολσον είχε αποσυρθεί πριν από 6 περίπου χρόνια, ενώ έχει να πρωταγωνιστήσει σε ταινία από το 2010, επειδή, όπως ανέφερε τότε πηγή τoου Guardian “Υπάρχει ένας πολύ απλός λόγος πίσω από την απόφασή του – είναι η απώλεια μνήμης. Βασικά, στα 76 του, ο Τζακ έχει προβλήματα με τη μνήμη του και δεν μπορεί να θυμάται τις ατάκες που του ζητούνται να μάθει”.

Όμως μάλλον πρέπει να του άρεσε πάρα μα πάρα πολύ η ταινία Toni Erdman ώστε να αναθεωρήσει την απόφασή του για να ζήσει ως συνταξιούχος, και τελικά προσέγγισε τον Μπραντ Γκρέι της Paramount με την ιδέα για το remake, οπότε ο Γκρέι άρχισε άμεσα να εργάζεται με την ομάδα του για να εξασφαλίσουν τα δικαιώματα της ταινίας.

Η αφίσα του γερμανικού Toni Erdman που έχει ήδη πάρει παραμάζωμα ένα σκασμό βραβεία

Η αφίσα του γερμανικού Toni Erdman που έχει ήδη πάρει παραμάζωμα ένα σκασμό βραβεία

Δίπλα του, στο ρόλο της κόρης του, θα εμφανιστεί η Κρίστεν Γουίγκ ενώ την παραγωγή ανέλαβε ο Άνταμ ΜακΚέι, ο οποίος πρόσφατα σκηνοθέτησε την ταινία The Big Short (Το Μεγάλο Σορτάρισμα). Επιπλέον η Μάρεν Άντε, σεναριογράφος και σκηνοθέτης της πρωτότυπης ταινίας Toni Erdmann θα έχει χρέη εκτελεστικού παραγωγού του ριμέικ μαζί με τους Τζανίν Γιακόφσκι και Γιόνας Ντόρνμπαχ (παραγωγούς του γερμανικού φιλμ).

Best of internet