Quantcast

Η 20η επετειακή ταινία Pokemon θα είναι πιο νοσταλγική και από την παλιά σου μπλε κασέτα και το GameBoy Color (VIDEO)

Τα 20 χρόνια Pokemon, που συμπληρώνονται το 2017, θα εορταστούν με μια ταινία που μας ταξιδεύει πίσω στην Pallet Town με το σχολιαρούδι Ash

Bobol Gordello

17 Δεκεμβρίου 2016

Η τρέλα για το Pokemon Go μπορεί να εξανεμίστηκε γρήγορα, αλλά αυτό δε σημαίνει πως η νοσταλγική αγάπη του κόσμου για τα Pokemon δέχθηκε κάποιο πλήγμα. Και επειδή το 2017 συμπληρώνονται 20 χρόνια από την εισβολή των τεράτων τσέπης στη ζωή μας, με το 1ο επεισόδιο της 1ης σεζόν “I choose you”, βρίσκεται στα σκαριά σχετική νοσταλγική ταινία προς χάριν της επετείου.

Η 20η Pokemon ταινία φαίνεται πως αποπνέει ένα πολύ γνώριμο vibe σε όλους τους fan των σειρών, των games, των καρτών κλπ. Γιατί, απ’ ότι φαίνεται η 20η Pokemon ταινία θα μας γυρίσει πίσω στην Pallet Town (αυτή φαντάζει πως είναι η πόλη του trailer) και στις εποχές που ο Ash Ketchum φορούσε το καπελάκι του. Δείτε το trailer, σε άπταιστα Ιαπωνικά:

Μπορεί να μην είναι τίποτα επίσημο ως προς το σενάριο, παρόλα αυτά, ο υπότιτλος “I Choose You” σε συνδυασμό με το banner στο site της ταινίας, με τον Ash και τον Pikachu να χαζεύουν ένα μυθικό πουλί (τον Ho-oh) στον ουρανό (χαρακητριστική σκηνή του 1ου επεισοδίου) αυξάνουν για τα καλά τις υποψίες ότι οι παραγωγοί θα χτυπήσουν τις πιο ευαίσθητες χορδές των νοσταλγών του old-school καπέλου του Ash, των πρώτων κασετών του GameBoy Color και των εποχών που τα Pokemon ήταν μόνο 151.

screen_shot_2016_12_15_at_12-33-55_pm

Προς το παρόν, δεν έχει ανακοινωθεί κάποια ημερομηνία για έλευση της ταινίας στην Ευρώπη, στην Ιαπωνία, πάντως θα ντεμπουτάρει στις 15 Ιουλίου του 2017.

pokemon-indigoleague-complete-feature

Best of internet