Quantcast

Oι Κοrn πήραν για μπασίστα το 12χρονο γιο του Trujillo απ’τους Μetallica

Τώρα αυτό δεν είναι εργασιακή εκμετάλλευση ανηλίκου;

Διονύσης Παππάς

11 Απριλίου 2017

To ότι οι Κorn είναι σούπερ τρελάκηδες το ξέρουμε όλοι πολύ καλά. Καταρχάς αμέσως-αμέσως το καταλαβαίνεις από το όνομά τους, στο οποίο το “R” δεν είναι κανονικό αλλά…(get this μαλάκες μου) ΑΝΑΠΟΔΟ. Γενικώς από τρελοκαμώματα αλλό τίποτα αυτή η μπάντα, και θα παραθέσουμε παρακάτω ένα σύντομο worst of, αλλά προς το παρόν ας μιλήσουμε για το τελευταίο από αυτά, δηλαδή την απόφασή τους να πάρουν ως προσωρινό μέλος τους, για τις ανάγκες της περιοδείας τους στη Ν. Αμερική το 12χρονο Τye Trujillo – γιο του μπασίστα των Μetallica, Robert Trujillo.

Αυτόν δηλαδή

Λοιπόν να εξηγηθούμε: Είναι πολύ πιθανό ο πιτσιρικάς να είναι γαμάτος μπασίστας (θα μπορούσαμε να τσεκάρουμε την μπάντα του, τους Ηelmets, για να σιγουρευτούμε αλλά δε μας νοιάζει ΤΟΣΟ πολύ). Επίσης, δεν έχουμε θέμα με τους 12χρονους μπασίστες σε μπάντες. Οι Replacements π.χ., όταν είχαν το 12χρονο Tommy Stinson στα 80s, μια χαρά κόβανε τη Γης στα δύο. Το αξιοκορόιδευτο της υπόθεσης είναι ότι το συγκρότημα έχει γύρω στα 17 χρόνια να βγάλει μουσική που να αφορά οποιονδήποτε πέρα απ’αυτούς που νομίζουν ότι το nu-metal υπάρχει ακόμα ως μουσικό είδος, και στο μεταξύ έχουν τραβήξει την προσοχή μας για τους πιο τραγελαφικούς εξω-μουσικούς λόγους.

Όπως π.χ. η βάση μικροφώνου που σχεδίασε γι’αυτούς ο δημιουργός του Αlien, HR Giger, και θολώνει τα όρια μεταξύ σέξυ και αποτρόπαιου:


Ή η συλλεκτική Τοblerone που είχαν βγάλει με το όνομά τους επειδή γιατί όχι:

Αnyways, καλή τουρνέ να ευχηθούμε και ας ελπίσουμε ότι ο μικρός δε θα φάει πόρτα σε κάποιο από τα venues που έχουν κλεισμένα.

 

 

Best of internet