Quantcast
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Burger Guide ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΦΑΓΗΤΟ

Aν είναι το μπέργκερ αμαρτία, φά’ το στο SIN Burger Bar να αξίζει τον κόπο

Φάγαμε και ήπιαμε στο πρώτο burger bar του Π. Φαλήρου και μετανιώσαμε που δεν το είχαμε κάνει νωρίτερα


LUBEN CREW · 28 Ιουλίου 2016

Το SIN είναι το πρώτο burger bar που άνοιξε στο Παλαιό Φαληρό. Βρίσκεται εκεί 3 χρόνια και ακούγαμε τα καλύτερα για το φαγητό του αλλά μέχρι τώρα δεν είχε τύχει να το δοκιμάσουμε. Πρόσφατα αποφασίσαμε να διορθώσουμε αυτό το λάθος, και το επισκεφτήκαμε.

Πριν μιλήσουμε για το φαγητό, ρίξτε μια ματιά στο χώρο. Εμείς πάντως από τις καρέκλες στηρίζουμε τη σχολική.

_ABL9721 _ABL9713 _ABL9694 _ABL9692 _ABL9677

Δοκιμάσαμε 2 κοκτέιλ. Το The Greek Way με μαστίχα και μαρέγκα ήταν πλούσιο σε ελληνικά αρώματα και το Tropicana με γεύση πεπόνι μας δρόσισε αρκούντως.

_ABL9793

_ABL9774

Aρχή για τα ορεκτικά έγινε με τη Sin Mojito Salad που είναι αυτό ακριβώς που φαντάζεστε (το dressing έχει γεύση μοχίτο). Φανταστική ιδέα – ό,τι πρέπει για το καλοκαιράκι, ακόμα καλύτερη εκτέλεση και πολύ καλοδεχούμενη πινελιά το χαλούμι(ν).

_ABL9744

Τώρα, τα Homemade Onion Rings του SIN, δε μοιάζουν με τίποτα που έχουμε δοκιμάσει στην Ελλάδα και σερβίρεται μ’αυτό το όνομα. Κάπως έτσι λοιπόν είναι τα φρέσκα onion rings όταν τα φτιάχνεις μόνος σου. Eπίσης, δεν ξέρουμε αν γίνεται αντιληπτό απ’τη φωτογραφία αλλά είναι τεράστια. Με την ευκαιρία να σημειώσουμε ότι φρέσκιες είναι και οι πατάτες τους (always a plus) κι ότι για τα burgers χρσιμοποιείται μόνο φρέσκο νωπό κρέας. Γενικά, πολιτική του καταστήματος είναι να μην καταψύχεται τίποτα, γι’αυτό αν καμιά φορά ζητήσεις κάτι από τον κατάλογο και σου πουν ότι δεν υπάρχει, μη στραβώσεις, αυτό είναι το “τίμημα” του να μη θες να κάνεις εκπτώσεις στην ποιότητά σου, τι να κάνουμε deal with it.

_ABL9753

Περνάμε στο κυρίως μέρος τώρα. Πρώτα φάγαμε το Stuffed Burger με μπιφτέκι από μοσχαρίσιο κιμά γεμιστό με cheddar sauce και μπέικον και αυγό μάτι. Πληθωρικό όσο και απολαυστικό – προτείνεται ανεπιφύλακτα.

_ABL9758

To Mexican Burger περιέχει τραγανά tortilla chips, guacamole, πιπεριές jalapeno, καλαμπόκι, chilli sauce και ceddar sauce. To μόνο που θα πούμε είναι ότι με το που βυθίσαμε τα δόντια μας μέσα του, στ’αυτιά μας άρχισε να παίζει αυτό. Κάτι που αξίζει να σημειώσουμε για τα burgers του Sin γενικά είναι ότι σε αντίθεση με σχεδόν όλα τα μπεργκεράδικα που έχουμε τιμήσει κατά καιρούς, τολμά να βάζει κι ένα μίγμα μυρωδικών μέσα στα μπιφτέκια. Κι ενώ κανονικά στηρίζουμε το σκέτο μπιφτέκι, είναι τόσο διακριτική και καλοζυγισμένη η παρουσία των μυρωδικών που μας έκανε να αναθεωρήσουμε τις πιουρίστικες απόψεις μας.

Λοιπόν, και τώρα δώστε προσοχή: Για επιδόρπιο χτυπήσαμε τα mini donunts με παγωτό που σε κερνάνε μετά από κάθε γεύμα αλλά προφανώς επειδή κάτι τέτοιο δε θα αρκούσε για να κορέσει το πάθος μας για γλυκό, πήραμε και Cheesecake. Εντάξει παιδιά, απλά και λιτά το καλύτερο cheesecake που έχουμε φάει στην Ελλάδα. Αλήθεια δηλαδή, αν ξέρετε κάπου που να σερβίρουν καλύτερο cheesecake από αυτό, στείλτε μας τις πολύτιμες πληροφορίες σας στο [email protected] και θα χαρούμε να εξετάσουμε την εγκυρότητά τους.

_ABL9785

_ABL9801

Αll in all, το Sin αποτελεί μιας πρώτης τάξεως αφορμή για να πας “με την παρέα στο Φάληρο το παλιό” που έλεγε και η αξέχαστη επιτυχία του Νίκου Καρβέλα. Άντε, και καλές γευστικές αμαρτίες.

SIN Burger Bar
Αγίου Αλεξάνδρου 26, Παλαιό Φάληρο

 

Τηλ: 210-9802116
Facebook: SIN Burger Bar

 

 

 

 

Best of internet