Quantcast
guide ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Γίνε άσος της τέχνης του τατουάζ με τα ειδικά σεμινάρια του Scripta Manent Tattoo Studio

Πλήρες εκπαιδευτικό πρόγραμμα για αρχάριους, προχωρημένους και επαγγελματίες λάτρεις του σπορ


LUBEN CREW · 29 Σεπτεμβρίου 2016

To Scripta Manent είναι ένα από τα πιο σωστά tattoo studios στην Αθήνα. Oι φίλοι του Luben με καλή μνήμη, ίσως θυμούνται το παρακάτω βίντεο που είχαμε γυρίσει πέρσι, όπου μέλη του crew (με τις δεινές τους υποκριτικές ικανότητες) μας δίνουν μερικά πολύ χρήσιμα tips ώστε να μην κλαίμε με μαύρο δάκρυ αν πάμε να χτυπήσουμε tattoo και η υπόθεση αποβεί fail:


Ας μιλήσουμε τώρα για κάτι άλλο, που αφορά όλους τους φίλους μας εκεί έξω που αγαπάνε τόσο το tattoo που δε θέλουν απλά να κάνουν, αλλά να μάθουν την τέχνη και να γίνουν και οι ίδιοι tattoo artists. Χαράς ευαγγέλια για όλους εσάς αγαπητοί, αφού το Scripta Manent παραδίδει και ειδικά σεμινάρια για tattoo.

Στο προγράμμα οργανωμένης εκπαίδευσης που παρέχεται, οι εκπαιδευόμενοι tattoo artists διδάσκονται ιστορία της τέχνης του τατουάζ, κανόνες υγιεινής, ενδείξεις και αντενδειξεις , σχέδιο- ζωγραφική, τεχνικές τατουάζ και χειρισμό μηχανημάτων, βελόνων και χρωμάτων και γίνεται εξάσκηση σε λατέξ κ φυσικά μοντέλα. Μετά το τέλος των μαθημάτων, παρέχεται πρακτική στο studio και πιστοποίηση παρακολούθησης σεμιναρίων, ενώ για τους αριστούχους υπάρχει προοπτική επαγγελματικής συνεργασίας. Αν είσαι προχωρημένος/η ή επαγγελματίας, μπορούν να σου παρέχουν μαθήματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες σου, μετά από σχετική αξιολόγηση.

Εισηγήτρια των σεμιναρίων είναι η Ρέα, ιδιοκτήτρια και main artist του studio. Ασχολείται με το tattoo 14 χρόνια κι έχει φοιτήσει στη σχολή Καλών Τεχνών Αθήνας, στο τμήμα ζωγραφικής, ενώ θα λέγαμε κι ότι ένας ακόμα σημαντικός σταθμός της καριέρας της είναι ο ρόλος της αφηγήτριας στο βιντεάκι μας παραπάνω.

Κι επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχια αγαπητοί φίλοι, εμείς πήγαμε στο Scripta Manent και έχουμε φωτογραφικό υλικό που τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια μαθήματος (ή κάνουμε ρεπορτάζ ή δεν κάνουμε).

Ιδού:

H Ρέα κατά τη διάρκεια επίδειξης σε ζωντανό μοντέλο. Δώστε βάση στον τύπο δεξιά που απ'ό,τι καταλάβαμε είναι ο κλασικός γλείφτης της καθηγήτριας που συναντάς σε κάθε τάξη.

H Ρέα κατά τη διάρκεια επίδειξης σε ζωντανό μοντέλο. Δώστε βάση στον τύπο δεξιά που απ’ό,τι καταλάβαμε είναι ο κλασικός γλείφτης της καθηγήτριας που συναντάς σε κάθε τάξη.

_ABL1284

Εξάσκηση σε ολοζώντανο μοντέλο (δε χτυπάνε αληθινό τατουάζ, μην ψαρώνετε)

Εξάσκηση σε ολοζώντανο μοντέλο (δε χτυπάνε αληθινό τατουάζ, μην ψαρώνετε)

_ABL1328

_ABL1366

Hard at work

Hard at work

_ABL1376
Bonus φωτογραφικό υλικό με το διάκοσμο του studio και τον εξοπλισμό που διατείθεται προς πώληση:

_ABL1379

_ABL1238

_ABL1244

_ABL1242

_ABL1247

Aυτά. Eμείς πάντως ως επιθεωρητές εκπαίδευσης δίνουμε τη σφραγίδα έγκρισής μας (πέρα απ’την πλάκα τώρα, είναι εμφανές ότι γίνεται πολύ ποιοτική δουλειά). Μη διστάζετε το λοιπόν, επικοινωνήστε με το Scripta Manent κι ένας καινούριος κόσμος ανοίγεται μπροστά σας.

P.s: Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για τα μαθήματα εδώ.

Scripta Manent
Αρκαδίας 2 και Κηφισίας, Αμπελόκηποι

Τηλ: 211-4072363, 6977500412
Site: Scripta-manent.gr
Facebook: Scripta Manent Tattoo Studio

Best of internet