Quantcast
guide EVENTS

O Larry Gus επιστρέφει μετά από πολύ καιρό για ένα μοναδικό live στο Six D.o.g.s

Αυτή την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου στο στενό της Αβραμιώτου


LUBEN CREW · 9 Δεκεμβρίου 2016

viva947x288

Ό,τι κάνει ο Larry Gus μας άρεσε, είτε επρόκειτο για το νέο του άλμπουμ “I Need New Eyes” είτε για το ντοκιμαντέρ “Ο Φίλος μου ο Larry Gus“, που παρακολουθήσαμε στις περσινές Νύχτες Πρεμιέρας. Ένα Ντοκιμαντέρ που καταγράφει όλη την πορεία του από το μακρινό 2010 που ήταν ακόμα ένα απλό επαρχιωτόπουλο από τη Βέροια, μέχρι τη φάση της καταξίωσης.

Μετά από σχεδόν 1 χρόνο απουσίας, έχουμε την τύχη να τον παρακολουθήσουμε αυτή την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου  στο Six D.O.G.S. μαζί με τους Central Pozitronics. Γι’ αυτό, το Luben Guide εξασφάλισε 3 διπλές προσκλήσεις για εσάς για να δείτε live του Larry Gus, να ακούσετε τα τραγούδια του και άλλες καινούργιες ακυκλοφόρητες συνθέσεις. Στείλτε μας “ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ LARRY GUS” στο [email protected] με το ονοματάκι σας.

photo-3-1

Δελτίο τύπου:

O Παναγιώτης Μελίδης, όπως είναι το κανονικό όνομα του Βεροιώτη μουσικού, ξεκίνησε το project Larry Gus το 2006. Oι αρχικές sampled-based ηχογραφήσεις του χρησιμοποιήθηκαν κατα κύριο λόγο σε αυτοσχεδιαστικές live εμφανίσεις. Το ντεμπούτο άλμπουμ του ‘Stitches’ κυκλοφόρησε στην Ελληνική Cast-a-blast. Μετά από μια σειρά remixes και συμμετοχές σε συλλογές, υπέγραψε στην εμβληματική, Νεουρκέζικη DFA Records. Εκεί κυκλοφόρησε τα ‘Silent Congas’, ‘Years Not Living’ και ‘Ι Νeed New Eyes‘, που τον καθιέρωσαν οριστικά στο παγκόσμιο underground, με τις εκρηκτικές ζωντανές εμφανίσεις του να πληθαίνουν.

Αυτή θα είναι η τρίτη, και καλύτερη, εμφάνισή του στο six d.o.g.s

Οι Central Pozitronics είναι το πειραματικό τρίο που δημιουργήθηκε στην Κέρκυρα τον Απρίλιο του 2014, όταν τρεις φίλοι με ετερόκλητες μουσικές αναφορές έπαιξαν πρώτη φορά μαζί στο υπόγειο του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Ανισόρροπες κιθάρες, ηλεκτρονικά, noise, breakbeat ξεσπάσματα, προηχογραφημένο υλικό και ελεύθερος αυτοσχεδιασμός είναι κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά της μουσικής τους, με σημαντικότερο στοιχείο τις πολύ έντονες ζωντανές εμφανίσεις τους.

Μετά τον σύντομο διασκορπισμό τους στην Ευρώπη και την πολύ πρόσφατη εγκατάστασή τους στην Αθήνα, έρχονται για πρώτη φορά στη σκηνή του six dogs, ενώ σχεδιάζουν να κυκλοφορήσουν σύντομα την πρώτη τους δισκογραφική δουλεία.

Best of internet