Quantcast
guide EVENTS

Ο Εισβολέας για ένα μοναδικό live στις 29 Δεκεμβρίου στο TRES

Στις συναυλίες του θα ακούσεις ένα συνοθύλευμα από ήχους και ρυθμούς, από Hip-Hop μέχρι παραδοσιακά όργανα και από Breakbeats μέχρι Funk


11 Δεκεμβρίου 2017

Ο Εισβολέας, κατά κόσμον Λιάκος, το αγαπημένο παιδί της χιπ χοπ σκηνής που έχει το θέμα του αλλά και τον μοναδικό του τρόπο να ξεσηκώνει το κοινό, έρχεται για μια και μοναδική εμφάνιση στο Tres την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου.

Ο Παπανικολός Ηλίας κατά κόσμον “Εισβολέας” γεννήθηκε στην Καλαμάτα το ‘81 και μεγάλωσε στην Αθήνα, καταπιάστηκε με τον στίχο το ‘96 και με την σύνθεση το ‘99, είναι ένας αυτοδημιούργητος μουσικός καθώς έμαθε να παίζει όργανα, να γράφει μουσική και να συνθέτει μόνος του κατα κύριο λόγο Hip-Hop.

Η πρώτη δισκογραφική του κυκλοφορία έγινε το 2001 και από τότε έχει κυκλοφορήσει επίσημα ακόμα 8 δίσκους.Έχει εμφανιστεί σε μουσικές σκηνές και σε φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη και την Κύπρο.Έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες απο διάφορα είδη όπως οι Ιmam Βaildi, Ματούλα Ζαμάνη, Guru (Gangstarr), Ελένη Τσαλιγοπούλου, Δημήτρη Πουλικάκο και άλλους.

Tα τελευταία χρόνια έχει φτιάξει μαζί με τους συνεργάτες του, Κωνσταντίνο Φόρτσα και Κωνσταντίνο Στέργιου, μια δεκαμελή μπάντα που λέγονται “Εισβολέας& Τhe Τedds”. Αυτήν την περίοδο ηχογραφούν τον δεύτερο δίσκο που θα έχει τίτλο “Φυλακές Ανηλίκων”.

Ραντεβού στο TRES λοιπόν, στα Εξάρχεια στις 29 Δεκεμβρίου για ένα και μοναδικό live performance.

Συμμετέχουν οι:

12ος Πίθηκος

Ματούλα Ζαμάνη

Μάριος Νταβέλης (Fundracar)

Warm Up Session by DJ Cutbrawl

Tιμή Εισητηρίου 8€ (με μπύρα)

H προπώληση των εισιτηριών θα ανακοινωθεί σύντομα!

Facebook Event

Best of internet