Quantcast
guide EVENTS

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beatbox γιορτάζει τα 5 του χρόνια στο six d.o.g.s

Δύο μέρες γεμάτες με beatbox workshops, showcases & beatbox battles στις 24 & 25 Νοεμβρίου


Μαρίτα Αλημίση · 13 Νοεμβρίου 2017

Το μεγαλύτερο φεστιβάλ human beatbox της Νότιας Ευρώπης επιστρέφει στην Αθήνα  το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017, γιορτάζοντας την επέτειο της 5ης διοργάνωσης του στο six d.o.g.s. 

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beatbox γιορτάζει τα πέντε χρόνια του και υπόσχεται ένα ανεπανάληπτο ταξίδι στον υπέροχο κόσμο της τέχνης δημιουργίας μουσικής μόνο με το ανθρώπινο στόμα, μέσα από ένα εξάωρο show αμείωτου ενδιαφέροντος. Παράλληλα, beatbox battles θα αναδείξουν τους Έλληνες πρωταθλητές που θα μας εκπροσωπήσουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beatbox στο Βερολίνο το 2018. 

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει μία βραδιά beatbox battles υψηλού επιπέδου, με showcases από τους παγκόσμιους πρωταθλητές beatbox ALEXINHO και BMG από τη Γαλλία και τον GNO, Πρωταθλητή Ελλάδας, που απαρτίζουν την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού.

Οι διαγωνιστικές κατηγορίες είναι solo αντρών & γυναικών και για πρώτη φορά φέτος εντάσσονται οι κατηγορίες tag teams ( 2 άτομα) και teams ( 4-5 άτομα). Special guest και παρουσιαστής της βραδιάς θα είναι ο mc Sifu VERSUS, host Dj o Dj Beatstrike των Word of Mouth και διαιτητής ο El Pap Chico εμπνευστής του Beatbox Greece.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα πλαίσια της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί δυναμικό beatbox workshop από τους Γάλλους παγκόσμιους πρωταθλητές, την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου στο SAE Institute (15.00 – Κοραή 2, Μοσχάτο) με ελεύθερη είσοδο.

Η επιμέλεια της διοργάνωσης για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά είναι του www.beatboxbreece.com, της διαδραστικής πλατφόρμας ανάδειξης της τέχνης του human beatbox στην Ελλάδα, όπου μπορείτε να ανατρέξετε για πληροφορίες και να δηλώσετε συμμετοχή.

Beatbox Battles & Showcases

Σάββατο 25 Νοεμβρίου

18:00-00.00

Εισιτήρια: 8 ευρώ

Best of internet