Quantcast
guide EVENTS

Οι ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC στο πρώτο μεγάλο τους live στο Fuzz Club

Οι τρεις Θρακιώτες, με εργαλεία γκάιντες, λύρες, νταούλια και ηλεκτρικές κιθάρες σε ένα πρωτόλειο γλέντι το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου


Μαρίτα Αλημίση · 2 Νοεμβρίου 2017

Εφτασε η ώρα στην οποία η μπάντα για την οποία όλοι συζητούν και όλοι θέλουν να δουν, θα ανέβει σε μια μεγάλη σκηνή!

Το Fix Factory Of Sound (Θεσσαλονίκη) και το Fuzz Live Music Club (Αθήνα) υποδέχονται τους ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC, την Παρασκευή 8 και το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, αντίστοιχα, για δύο έξαλλες βραδιές… πανκοπανηγυροψυχεδέλειας! Μια λέξη που προσπαθεί, αλλά από μόνη της δεν είναι αρκετή για να περιγράψει τον μοναδικό ήχο τους και τα όσα θα συμβούν.

Το πάντρεμα της γκάιντας, του νταουλιού και της ηλεκτρικής κιθάρας, η ασταμάτητη ενέργεια και το χιούμορ τους, μετατρέπει κάθε εμφάνιση τους σε «κλείσιμο» ραντεβού για την επόμενη! Το 2008, ο Γιώργος Σταυρίδης (νταούλι, θρακιώτικη λύρα, φωνή) και ο Βαΐτσης Χαρακοπίδης (γκάιντα, καβάλ, ζουρνάς, φωνή) ξεκίνησαν να παίζουν σε γάμους, πανηγύρια, δρόμους και διάφορες συνευρέσεις μέχρι που σε μία γιούρτα συνάντησαν τον Πάνο Γκίνη με την κιθάρα του και πλέον παίζουν σε κάθε ελληνικό φεστιβάλ, κερδίζοντας συνεχώς νέους φίλους.

Χρησιμοποιώντας συστατικά από όλες τις μουσικές και κουλτούρες του κόσμου, δημιουργούν έναν ιδιαίτερο ήχο βασισμένο και στις προσωπικές επιρροές και καταβολές τους. Οι ίδιοι, δηλώνουν φίλοι του punk αλλά και, από πολύ μικροί, λάτρεις της παραδοσιακής μουσικής. Το δέσιμο μεταξύ τους, όσο περνάει ο καιρός, τους κάνει ακόμα πιο δυνατούς. Ο δρόμος είναι πλέον ορθάνοιχτος και οι ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC είναι μία από τις εγχώριες μπάντες που θα μας απασχολήσουν πολύ μέσα στα αμέσως επόμενα χρόνια.

Tη συναυλία θα «ανοίξουν» οι alternative rockers Breath After Coma. Ξεκίνησαν τα jam sessions τους το καλοκαίρι του 2013, με σκοπό να δημιουργήσουν κάτι «οργανικό», κάτι που θα ξέφευγε από τις τυποποιημένες τακτικές της σύγχρονης μουσικής βιομηχανίας. Επιρροές από αμερικανικό rock και την stadium friendly νοοτροπία των Foo Fighters και Red Hot Chili Peppers. Εχουν ήδη παίξει μαζί με τους 1000mods, Villagers of Ioannina City, Nightstalker, The Re-Stoned και Black Rainbows, μεταξύ άλλων, οι Breath After Coma θα παουσιάσουν το ντεμπούτο τους “Leaders”, που ήδη λαμβάνει εξαιρετικές κριτικές.

Εισιτήρια για τις δύο συναυλίες προπωλούνται προς 10 ευρώ. Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 12 ευρώ.

Διάθεση: τηλεφωνικά στο 11 876, στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Media Markt, Ευριπίδης, στο Viva Kiosk Συντάγματος (Ερμού 1, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00), καθώς και στα www.fuzzclub.gr (Αθήνα), www.fixfactoryofsound.gr (Θεσσαλονίκη) και www.viva.gr.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00

Facebook Event

Best of internet