Quantcast
guide EVENTS

Ο Ιταλός μαέστρος Stefano Noferini στις 28 Οκτωβρίου στο Steam

Ένας από τους κορυφαίους Dj’s της παγκόσμιας ηλεκτρονικής σκηνής έρχεται στην Αθήνα


Μαρίτα Αλημίση · 20 Οκτωβρίου 2017

Η Deep Phase υποδέχεται για ακόμα μία φορά τον Stefano Noferini, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής και master της Ιταλικής tech house, καθώς και ιδρυτή μιάς από τις πλέον επιτυχημένες δισκογραφικές, την Deeperfect Records.

Ανάμεσα στους djs που κατέχουν τον χρυσό τρόπο να εξουσιάζουν με την μουσική τους ένα club και να ανατινάζουν το dancefloor, ο Stefano Noferini είναι ένα λαμπρό παράδειγμα για το ότι ένα αληθινό ταλέντο πάει πάντα προς την κορυφή.

Το όνομα Stefano Noferini είναι συνώνυμο της εξαιρετικής Tech House και Techno.

Αν οι ήχοι της ηλεκτρονικής μουσικής ήταν ζούγκλα, ο Ιταλός μαέστρος θα ήταν σίγουρα ο βασιλιάς, καθώς η μουσική του τον έχει φέρει στην κορυφή. Από tribal σε house και πάλι πίσω σε Big room Techno.

Η θέση του ως headliner σε μερικά από τα μεγαλύτερα club και festival του κόσμου (Ultra Music Festival, Space Ibiza, Ministry of Sound, El Row) και η καθιέρωσή του ανάμεσα στους κορυφαίους Dj της σκηνής είναι αποτέλεσμα της ακούραστης αφοσίωσης, του πάθος και του τεράστιου ταλέντο του.

Δε σταματά να παράγει μουσική, καθώς μέχρι τώρα έχει παραδώσει πάνω απο 200 chart climbing hits για το label του Deeperfect στο beatport. Ακούραστος έχει και το δικό του εβδομαδιαίο radio show “Club Edition”, το οποίο παίζει σε πάνω από 150 χώρες με χιλιάδες ακροατές και έχει φιλοξενήσει μεγαθήρια της σκηνής όπως ο Carl Cox, Christian Smith, Chus & Ceballos.

Πρωτοπορεί στην εξέλιξη της μουσικής που αγαπήσαμε μεσα απο τα set του, τις παραγωγές, το label του και σίγουρα αξίζει κανείς να τον παρακολουθεί στενά.


Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017 

Steam
Ευρυμέδοντος 3, Κεραμεικός

Doors open at 11:45 till 08:00

Τιμές εισόδου / Tickets at the door : 13 euro

Τιμή Φιάλης / Bottle price (down & upper area) :
120 euro / 5 persons (1 bottle) με 1+1 redbull δώρο

Κρατήσεις τραπεζιών / Table reservation :
– Τηλ.: 6981 029016
– E-mail: [email protected]

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ / FOR MORE INFO
– Τηλ.: 6981 029016
– Πληροφορίες: ([email protected])
– Website (www.deepphase.net)
– Facebook (www.facebook.com/deepphase)
– Twitter (www.twitter.com/deepphase)

Facebook Event

Best of internet