Quantcast
guide EVENTS

O Βρετανός Mark Reeve έρχεται στο Steam Athens

Tην Παρασκευή 28 Οκτωβρίου η Αθήνα υποδέχεται ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της techno σκηνής


Μαρίτα Αλημίση · 20 Οκτωβρίου 2017

Οι Watt Athens και Voltage Records παρουσιάζουν στην Αθήνα τον Βρετανό DJ και παραγωγό Mark Reeve στον ανανεωμένο χώρο του Steam Athens την Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου.

Η Αθήνα υποδέχεται έναν από τα μεγαλύτερα αστέρια της παγκόσμιας techno σκηνής.Ο Mark Reeve περισσότερο γνωστός για τις δισκογραφικές του δουλειές σε εταιρίες όπως Drumcode, Cocoon, Soma Records, BEK Audio, Suara, Bedrock καθώς και ιδιοκτήτης της SubVision έρχεται για ένα και μοναδικό underground set στο Steam Athens.

Αδύνατο να μην αναφέρουμε πώς το κομμάτι του με τίτλο ‘‘Run back” υπογεγραμμένο από την Drumcode ψηφίστηκε ως το Νο1 techno κομμάτι για την περσινή χρονιά, σύμφωνα με την παγκόσμια πλατφόρμα ηλεκτρονικής μουσικής του Beatport.

O Mark ερωτεύτηκε την ηλεκτρονική μουσική στις αρχές των 90’s στην Αγγλία, τότε που η rave-techno ήταν γεμάτη breaks, beats και bass και ξεκίνησε σε νεαρή ηλικία να παίζει μουσική σε τοπικά club.

Λίγα χρόνια αργότερα, μετακόμισε στη Γερμανία, όπου εμπλούτισε τις μουσικές του γνώσεις, γνωρίζοντας djs όπως ο Sven vath και ο Ricardo Villalobos.

Το 2011 ήταν μία χρονιά σταθμός για την καριέρα του, καθώς κυκλοφόρησε το πρώτο του EP στην Cocoon recordings (Daybreak On Mars). Σύντομα το leading track του ξεκίνησε να παίζεται στα clubs, από το ίδιο το αφεντικό της δισκογραφικής, τον πασίγνωστο Sven Vath.

Έπειτα, ο Mark ένωσε τις δυνάμεις του με τους Pig & Dan, βγάζοντας το πρώτο EP στην Soma Records, γεγονός το οποίο εκτόξευσε την καριέρα του. Ακολουθησαν παραγωγές και EP σε μεγάλα Techno Labels, όπως η γνωστή σε όλους δισκογραφική, Drumcode του Adam Beyer.

O Mark είναι ένας ακούραστος Dj και παραγωγός, με χαρακτηριστικό dancefloor προσανατολισμό, groovy ρυθμό, μεγάλα basslines και αναμένεται να μας ταξιδέψει με το εκρηκτικό του Dj set.

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου

Τιμή εισόδου/tickets at the door :12 euro

Τιμή φιάλης/Bottle price: 120 euro/5 person

Steam Athens

Facebook Event

Best of internet