Quantcast
guide EVENTS

Πήγαμε χθες στη συνέντευξη τύπου των Kasabian και δε θα πιστέψετε τι ακούσαμε

Το αγγλικό συγκρότημα είπε πράγματα αλλά κυρίως μάθαμε ότι υποστηρίζουν Λέστερ


LUBEN CREW · 13 Ιουλίου 2017

Πήγαμε λοιπόν στη συνέντευξη τύπου των Kasabian που εμφανίζονται σήμερα στο Ejekt Festival. Αυτό που έχουμε να μαρτυρήσουμε – εκτός του ότι μεγαλός χορηγός του Ejekt Festival είναι η Heineken – είναι πως πέρα από τα να δείχνουν άνετοι και κουλ και να τσατάρουν χαλαρά μεταξύ τους δεν καταλάβαμε χριστό από αυτά που ήθελαν να πουν στο ελληνικό κοινό. Θα προσπαθήσουμε όμως να σας πούμε τι συμπεράσματα έβγαλαν τα λαγωνικά του καλλιτεχνικού ρεπορτάζ μας.

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά: Ο αριστερά φορούσε λεοπάρ σορτσάκι, αθλητικά με σούστες και κορδόνια δεμένα γύρω από τους αστραγάλους. Όπως όλοι βλέπετε επίσης φοράει γυαλιά ηλίου σε εσωτερικό χώρο, τα οποία δεν έβγαλε σε όλη τη διάρκεια της συνέντευξης. Δεν εμπιστεύεστε κι εσείς τυφλά τους ανθρώπους που φοράνε γυαλιά ηλίου σε εσωτερικούς χώρους;

Επίσης, η πρώτη ερώτηση που έγινε αφορούσε την απόλυση του Κλαούντιο Ρανιέρι από τη Λέστερ. Eίναι ωραίο να ξέρει κανείς ότι τα αληθινά σημαντικά θέματα προέχουν των ερωτήσεων της συναυλίας.

Kasabian

Posted by Ejekt Festival on Donnerstag, 13. Juli 2017

Μπορούμε επίσης να σας αναφέρουμε πως οι Kasabian ενυδατώθηκαν όπως έπρεπε, πίνοντας γευστικό νερό από όμορφα κολονάτα ποτήρια. Επίσης η φωνή τους θα είναι σίγουρα σε καλή κατάσταση καθώς μίλαγαν πολύ σιγά όλη την ώρα, δείχνονταν πόσο άνετο και χαλαρό συγκρότημα είναι.

Kasabian Land Kasabian Kasabian Greece #live #ejektfestival #ejekt2017 #tomorrow

Posted by Ejekt Festival on Donnerstag, 13. Juli 2017

Tέλος θα θέλαμε να σας ενημέρωσουμε πως το χαλί είχε βούλες με μικρά σχέδια σαν φύλλα. Πρόκειται για μια λεπτομέρεια που λίγοι παρατήρησαν αλλά είναι κομβικής σημασίας, καθώς καλοί και οι Kasabian αλλά σαν το χαλί τίποτα έτσι;

Αυτά αγαπητοί φίλοι από το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ του Luben. Ελπίζουμε το νερό σας να είναι δροσερό σαν των Άγγλων μουσικών και παγωμένο όπως μια Heineken.

Best of internet