Quantcast
guide EVENTS

Το “Ruck n Roll Music Festival” επιστρέφει στην Αθήνα με τη καλοκαιρινή του εκδοχή το Σάββατο 1 Ιουλίου

Με ένα πλούσιο line-up και πολλές εκπλήξεις on stage, το Ruck n Roll υπόσχεται μια απίστευτη εμπειρία για την πρώτη μέρα του Ιουλίου


29 Ιουνίου 2017

Ύστερα απο το 1ο Ruck n Roll Music Festival στο Αμαξοστάσιο στο Γκάζι, το 2ο διήμερο Ruck n Roll Music Festival Winter Edition στο Gagarin 205 live music Space αλλα και το 3ο Ruck n Roll Music Festival North Editionστο Principal Club Theater στη Θεσσαλονίκη….

Το ” Ruck n Roll Music Festival” επιστρέφει στην Αθήνα με τη καλοκαιρινή του εκδοχή και υπόσχεται στο κοινό πώς τη 1η Ιουλίου στην Αθήνα θα ζήσει μια μοναδική εμπειρία.

 

Το Σάββατο 1η Ιουλίου, το Summer Edition του Ruck n’ Roll Music Festival έρχεται για να ταράξει τα νερά της Αθήνας στο Kokomo Beach Bar στην παραλία στον Άγιο Κοσμά.

 

FULL LINE UP

ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ * ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ * ΦΙ ΒΗΤΑ ΣΙΓΜΑ * JOKER/TWO-FACE * ΜΙΚΡΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ * HATEMOST * ΚΑΝΩΝ * ΘΥΤΗΣ * SUPREME * DETRO * IRATUS * Χ.Τ.Π * ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΕΣ * WISDOM * NEROM

ON DECKS: DJ MICRO

SPECIAL GUEST: MR. GREEN

και πολλές εκπλήξεις on stage….

Στον ήχο θα βρίσκεται ο Σπύρος Σαγώνας


Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει τη Τετάρτη 21 Ιουνίου στα εξής σημεία:

-Sake Tattoo Crew (Κολοκοτρώνη 9 και Γκίνη 6 – Χαλάνδρι)

-Taken BMX (Λέκκα 23-25, Αθήνα)

-Athens Hood Boycott (25ης Μαρτίου 93 – Άγιος Δημήτριος)

-The Finest Cuts (Μιλτιάδου 13-15 – Περιστέρι)

Τιμές: 8 ευρώ τα πρώτα 100 ~ 10 ευρώ τα επόμενα 400 και όλα τα υπόλοιπα και στη πόρτα τα εισιτήρια θα έχουν 12 ευρώ.

Οι πόρτες του Kokomo beach bar θα ανοίξουν στις 19:00 για το κοινό.

Στις 20:00 ξεκινάει η συναυλία.


Kokomo Beach Bar | Αγίου Κοσμά, Παραλία 263 31

Ύστερα απο ενημέρωση που είχαμε από τους υπεύθυνους του τραμ,το τελευταίο δρομολόγιο από 2η Άγιου Κοσμά όπου και βρίσκεται το Kokomo Beach Bar προς Σύνταγμα είναι στις 1:36 και το πρώτο πρωινό είναι στις 4:30.
Ο πιο εύκολος και προσβάσιμος τρόπος για να έρθετε είναι το τραμ όπου σας αφήνει ακριβώς έξω απο το φεστιβάλ,το οποίο μπορειτε να πάρετε είτε απο Σύνταγμα ( Τ5 – Πλάτωνας ) είτε απο το Σεφ ( Τ3 – Θουκυδίδης).
Το τελευταιό δρομολόγιο απο 2η Άγιου Κοσμά προς Σεφ είναι στος 2:18.

Από τις 01:00 μέχρι και τις 05:00 θα υπάρχουν πούλμαν έξω από το χώρο του φεστιβάλ από τη διοργάνωση για τη καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού τα οποία πούλμαν με ένα αντίτιμο των 2 ευρώ ανα άτομο θα σας μεταφέρει με τελικό προορισμό τη πλατεία Συντάγματος.

Ruck n Roll: Facebook Event | Facebook Page | Instagram

RapStageGr: Facebook | Instagram

Best of internet