Quantcast
guide EVENTS

«Η Ταράτσα του Φοίβου» συνεχίζει να δροσίζει αυτό το καλοκαίρι

Μετά τις εξαιρετικά επιτυχημένες παραστάσεις του Ιουνίου και την θερμή υποδοχή κοινού και κριτικών, «ΤΑΡΑΤΣΑ» συνεχίζει και τον Ιούλιο με εκλεκτούς καλεσμένους


LUBEN CREW · 26 Ιουνίου 2017

Αυτό το καλοκαίρι… θα την κάνουμε ταράτσα! 

Η «ΤΑΡΑΤΣΑ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ», ένα ολοκαίνουργιο στέκι με την πιο τεχνικολόρ θέα στο Γκάζι, που ο Φοίβος Δεληβοριάς το μεταμορφώνει σ’ένα παιδικό του όνειρο. Ένα «αναψυκτήριο» στη μέση της Αθήνας, ένα μουσικοθεατρικό θέαμα ποικιλιών, μια «Μάντρα» του 2017, σε μια πόλη εξίσου σκληρή, εξίσου “πεσμένη” και με εξίσου βαθειά επιθυμία να μαζευτεί κάπου ένα βράδυ και να ξαναβρεί το νήμα από εκεί που κόπηκε.

 

Παρέα με έναν μόνιμο θίασο – από μάγους, μπουρλέσκ χορεύτριες, τραγουδίστριες, κορίτσια με κιθαρόνια και 4 σπουδαίους μουσικούς, με εκλεκτό συνοδοιπόρο στην σκασίλα (και στην σκορδοκαΐλα) τον Σπύρο Γραμμένο, πολλούς καλεσμένους από τον κόσμο της μουσικής, του θεάτρου και του stand up comedy, οι οποίοι αλλάζουν κάθε εβδομάδα και κάνουν κάτι διαφορετικό απ’όσα συνηθίζουν . ‘Ολα αυτά διανθισμένα με κείμενα των  Δεληβοριά, Γραμμένου, Κώστα Μανιάτη και την σκηνοθεσία του Άγγελου Τριανταφύλλου.

Η «ΤΑΡΑΤΣΑ» φαίνεται να έχει γίνει το στέκι του καλοκαιριού, για όλες τις ηλικίες  άλλα κυρίως για τους πρώιμα ώριμους και τους αιώνια νέους. Μετά τις εξαιρετικά επιτυχημένες παραστάσεις του Ιουνίου και την θερμή υποδοχή κοινού και κριτικών, η «ΤΑΡΑΤΣΑ» συνεχίζει δυναμικά και τον Ιούλιο με εκλεκτούς καλεσμένους

Τετάρτες – Πέμπτες μόνο (να πάμε για μπανάκι το Σαββατοκύριακο) και ώρα 21.00.

Καλεσμένοι του Φοίβου τις δύο πρώτες εβδομάδες: η Τάνια Τσανακλίδου, η  Λένα Κιτσοπούλου και ο Βύρων Θεοδωρόπουλος (5&6/7) και η Ελεονώρα Ζουγανέλη, η Ελένη Κοκκίδου και ο Γιώργος Χατζηπαύλου (13&14/7).

Σύντομα θα ανακοινωθούν οι καλεσμένοι των δύο τελευταίων εβδομάδων του Ιουλίου.

Πέρα από τους γνωστούς καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν τον Ιούλιο, η «Ταράτσα του Φοίβου» θα φιλοξενήσει και νέους δημιουργούς, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στους πρώτους αγώνες τραγουδιού “Ταράτσας” που διοργανώνει ο Φοίβος Δεληβοριάς και η Prospero:
Ύστερα από συνολικά 304 συμμετοχές και πάνω από 500 τραγούδια, οι 50 που διάλεξε η προκριματική επιτροπή των ραδιοφωνικών παραγωγών από toradiofono.gr, παρουσίασαν τα τραγούδια τους μπροστά στην κριτική επιτροπή που αποτελούσαν οι:
1. ΜΑΡΙΑ ΒΟΥΜΒΑΚΗ
2. ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΑΛΑΝΗ 
3. ΦΟΙΒΟ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑ
4. ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ
5. ΑΓΓΕΛΟ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
6. ΑΓΓΕΛΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΥ
7. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΚH (PROSPERO)
Σε κάθε διήμερο της «ΤΑΡΑΤΣΑΣ» θα διαγωνίζονται από δύο δημιουργοί. Την τελευταία βραδιά οι 12 νικητές θα κλείσουν τη σεζόν της «ΤΑΡΑΤΣΑΣ» με έναν μεγάλο αγώνα σε μια μουσική γιορτή με πολλές εκπλήξεις.

Η ΤΑΡΑΤΣΑ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ» | Ιερά Οδός 13-15, Γκάζι
Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη και κατ’εξαίρεση στις 13 και 14 Ιουλίου, Πέμπτη και Παρασκευή
Ώρα έναρξης παραστάσεων: 21.00
Ώρα εισόδου κοινού: 19.30
Τιμές εισιτηρίων καθήμενων
Α ΖΩΝΗ: 30 ΕΥΡΩ
Β ΖΩΝΗ: 23 ΕΥΡΩ
Οι θέσεις καθήμενων είναι σε τραπέζια των 12 και των 8 θέσεων και οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπ’ όψιν τους ότι θα κάθονται μαζί με άλλους. Η αγορά εισιτηρίου περιλαμβάνει τη θέαση του προγράμματος, για την οποία η αγορά ποτού δεν είναι υποχρεωτική. Για όσους πελάτες επιθυμούν να καταναλώσουν ποτά ή αναψυκτικά, θα υπάρχει τιμοκατάλογος στα τραπέζια.Τιμή εισιτηρίου ορθίων
15 ΕΥΡΩ (δώρο μια μπύρα)Παρέχεται στους θεατές η δυνατότητα να έχουν 20% έκπτωση με την παράλληλη αγορά εισιτηρίου για δύο παραστάσεις του μήνα.

Πληροφορίες: 210 3428272

Προπώληση
TICKET SERVICES
– Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39
– Τηλεφωνικά: 2107234567
– Online: www.ticketservices.gr
– Καταστήματα PUBLIC – http://bit.ly/2qf9Pw0

Παραγωγή: PROSPERO www.prospero.com.gr

Best of internet