Quantcast
guide EVENTS

Μια βραδιά μόνο πανκ με Adicts και Panx Romana στο Κύτταρο

Δυνατό double bill την Παρασκευή 5 Μαΐου


LUBEN CREW · 4 Μαΐου 2017

Οι Adicts για πρώτη φορά live στη Ελλάδα μετά από 40 χρόνια ιστορίας! Μαζί τους οι δικοί μας Panx Romana, όπου γιορτάζουν τα 35 του χρόνια από την ίδρυση τους και την σκήνη μοιράζονται οι Vagabonds 77 στο Κύτταρο!

Τιμές εισιτηρίωv: 25€ on spot
Facebook Event

Παρασκεύη 5 Μάη 2017 στο KYTTARO Live Club / ΚΥΤΤΑΡΟ
Ώρα έναρξης 21:00 !



Γιορτάζοντας τα 40 χρόνια ενεργής παρουσίας στη punk rock σκηνή, η θρυλική Punk Rock μπάντα από το Ίπσουιτς της Αγγλίας για πρώτη φορά στην Ελλάδα!
ADICTS με το ξεχωριστό Clockwork Orange “droog” στιλ τους , που τους έκανε γνωστούς στις αρχές της δεκαετίας του 80’ , με πάνω από 10 studio albums στο ενεργητικό τους και με το νέο τους δίσκο να «έρχεται» μέσα στο 2017 , ετοιμάζονται για ένα αξέχαστο set που θα λάβει χώρα για πρώτη φορά μπροστά στο αθηναϊκό κοινό.
Τα live show τους είναι μοναδικά , και το party που στήνουν πάνω στη σκηνή, τους έχει αναγάγει σε ένα μοναδικό Rock and Roll act , που φιγουράρει στα μεγαλύτερα PUNK ROCK φεστιβάλ του πλανήτη!
Στα πλαίσια της περιοδείας τους “Begging of the end and it was so 2017” που ολοκληρώνεται με την παρουσία τους στο μοναδικό punk rock bowling festival στο Las Vegas, οι Αdicts θα κατέβουν για μία στάση στην Αθήνα στις 5/5/17 στο Κύτταρο Live, και θα παίξουν για πρώτη φορά μπροστά στους Έλληνες οπαδούς τους κομμάτια όπως το Let’s go , Viva la Revolution, Numbers , Songs of Praise , Joker in the pack και πολλά άλλα!
Μαζί τους η θρυλικότερη ελληνική punk μπάντα panx romana με τα show τους σε όλη τη χώρα να είναι sold out σε κάθε τους εμφάνιση. Τον Μάη συμπλήρωνουν αισίως 35 χρόνια και μέσα σε αυτά έχουν κυκλοφορήσει 6 άλμπουμ αλλά και έχουν συμμετάσχει σε πολλές συλλόγες. Πανικός θα επικρατήσει, όπως πάντα, όταν ακουστούν τα κομμάτια Συναργεμός, Ράδιο Κατάληψη, Έλληνες, Διακοπές στο χακί, Κράτος κλειστόν και Rock n Roll βοήθειες.
Το μεγάλο αυτό μουσικό γεγόνος ανοίγουν οι νεότεροι σε ηλικία The Vagabonds 77 αλλά αρκετά ώριμοι μουσικά καθώς ουκ ολίγες φορές τα τελευταία χρόνια έχουν μοιράστει την σκήνη με μεγαλά όνοματα όπως Infa Riot, Angelic Upstarts, Restarts, GBH, Abrasive Wheels κ.α.

Ετοιμαστείτε λοιπόν για ένα PUNK ROCK show που θα γράψει ιστορία!!77-82 Punk Rock Team

Best of internet