Quantcast
guide EVENTS

Επί του πιεστηρίου: οι Black Lips στην Αθήνα για να κλείσει ωραία το φετινό καλοκαίρι

24 Αυγούστου στο Gagarin


LUBEN CREW · 25 Απριλίου 2017

Όπως ανακοίνωσε λιτά και απέριττα η P90 Events στο Facebook

Και ακούμε:

Facebook Event


Τα κακά παιδιά από την Atlanta επιστρέφουν με νέο δίσκο στην Αθήνα, για μία μοναδική συναυλία γεμάτη ένταση, χορό και ξέφρενες καταστάσεις!
Το νέο τους άλμπουμ “Satan’s Graffity or God’s Art” κυκλοφορεί τον Μάιο από την Vice Records σε παραγωγή Sean Lennon (γιος του John Lennon) και κατά τα λεγόμενα τους αποτελεί την πιο μουσικά εξελιγμένη έως τώρα δουλειά τους, χωρίς να μειώνει την αμεσότητα και τον βρώμικο rock n’ roll χαρακτήρα της μπάντας.

Το garage punk τους είναι μοναδικό, η φωνή του Cole Alexander χαρακτηριστική, με χροιά αιώνιου έφηβου και attitude “ζω για το πάρτι” έρχεται και παντρεύεται με αυτή του Jared Swilley (μπάσο-φωνή) ο οποίος συμπληρώνει τη μελωδικότητα του ήχου τους.

Όσοι έχουν βιώσει τη live εμπειρία των Black Lips γνωρίζουν καλά για πιο λόγο αποτελούν ένα από τα κορυφαία live σχήματα της εποχής. Στη σκηνή είναι απρόβλεπτοι.
Άλλοτε θα καίνε κ θα σπάνε κιθάρες, άλλοτε ο Cole θα κάνει εμετό την ώρα που παίζει (ίσως ο δικός του τρόπος ψυχοθεραπείας), άλλοτε γυμνοί… είναι αναμφίβολα punk rock.
Οι ίδιοι έχουν δηλώσει ότι είναι βαθιά επηρεασμένοι από καλλιτέχνες όπως ο GG Allin, ενώ επιλέγουν και παίζουν σε μέρη όπου λίγες μπάντες έχουν τολμήσει (Ιράκ, Ιορδανία, Λίβανος, Αίγυπτος).

Η εμφάνιση τους στην Αθήνα αποτελεί αναμφίβολα ένα μεγάλο μουσικό γεγονός!

Να είστε όλοι εκεί!

Τιμή εισιτηρίου: 22€ (τα πρώτα 100), 25€ (προπώληση/ταμείο)
Οι πόρτες ανοίγουν 20:00
Έναρξη 21:00

Σημεία προπώλησης
– Online στο viva.gr: https://www.viva.gr/tickets/music/gagarin-205/black-lips/
– Τηλεφωνικά στο 11 876
– Καταστήματα: Seven Spots, Reload Stores, Media Markt, βιβλιοπωλεία Ευριπίδης

Best of internet