Οι No Clear Mind παρουσιάζουν το νέο τους δίσκο την Μεγάλη Δευτέρα στο six d.o.g.s – Κερδίστε προσκλήσεις

theguide events

Οι No Clear Mind παρουσιάζουν το νέο τους δίσκο την Μεγάλη Δευτέρα στο six d.o.g.s – Κερδίστε προσκλήσεις

Έχουν ήδη σπάσει τα σύνορα της Ελλάδας με αναφορές στο διεθνή μουσικό τύπο


LUBEN CREW · 6 Απριλίου 2017

Οι No Clear Mind είναι ένα αγγλόφωνο συγκρότημα από την Ελλάδα, με ambient, psychedelic rock, dream pop αναφορές και έδρα την Αθήνα. Έχοντας κυκλοφορήσει ήδη δύο album, τo “Dream is Destiny” (2012, Somehow Ecstatic Records) και το Mets (2013, Inner Ear Records) και έπειτα από μακρά διαμονή στο Λονδίνο, η επιστροφή τους στην Ελλάδα συνοδεύεται από το release του νέου τους album  “Makena”, το οποίο αποτελεί και το πιο φιλόδοξο εγχείρημα της μπάντας.

Μ. Δευτέρα 10 Απριλίου στις 21:00
Προπώληση: 8 ευρώ / Είσοδος: 10 ευρώ
https://www.viva.gr/tickets/music/six-dogs/no-clear-mind/
Facebook Event

Έχουμε δύο μονές προσκλήσεις για εσάς, δείτε πώς να τις κάνετε δικές σας ΕΔΩ

Το “Makena” επαναπροσδιορίζει το ύφος του συγκροτήματος, παρουσιάζοντας παράλληλα μια διαφορετική πλευρά της μουσικής του. Οι Νo Clear Mind προσπαθώντας να ισορροπήσουν πάνω στη λεπτή γραμμή μεταξύ απόλυτου ελέγχου της μουσικής τους και πειραματισμού, οδηγήθηκαν σε ένα παλιό πέτρινο σπίτι στη Μάνη όπου και ηχογράφησαν µε απόλυτη ελευθερία. Στη συνέχεια ολοκλήρωσαν την παραγωγή και μίξη του δίσκου στο στούντιο τους στο Λονδίνο.

Έντονες κιθάρες, ήπιες φωνητικές μελωδίες και ζεστά αναλογικά synthesizer χαρακτηρίζουν τα νέα κομμάτια,  δημιουργώντας ένα φανταστικό soundtrack βγαλμένο από ένα όνειρο της δεκαετίας του ΄70. Οι δυναμικές του δίσκου συμπληρώνονται από την χρήση τυμπάνων και ένα πλήθος tropical κρουστών.

Έχοντας περιοδεύσει στο εξωτερικό και λάβει σηµαντικές κριτικές στον διεθνή έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, κατάφεραν να αποκτήσουν θαυμαστές και ένα πιστό κοινό που παρακολουθεί τα νέα τους βήματα σε ολόκληρο το κόσµο.

Με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του “Makena” η μπάντα θα ξεκινήσει σειρά συναυλιών στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η αρχή θα γίνει με μία περιοδεία στην Τουρκία στις αρχές Μαρτίου (σε Άγκυρα, Εσκί Σεχίρ και Κωνσταντινούπολη) ενώ κατόπιν σειρά έχει η Ελλάδα ξεκινώντας από την Αθήνα και το six d.o.g.s.

Η νέα κυκλοφορία είναι διαθέσιµη σε 12” βινύλιο και ψηφιακό download µέσω της σελίδας στο bandcamp αλλά και σε όλες τις online πλατφόρµες: https://noclearmind.bandcamp.com/

 

 

 

 

Περισσότερες πληροφορίες:
six d.o.g.s
Αβραμιώτου  6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510
W: http://sixdogs.gr  

Best of internet