Quantcast
guide EVENTS

Το Athens Mini Maker Faire επιστρέφει τον Μάιο στην Αθήνα

Για όσους τα χέρια τους πιάνουν, αλλά και για όσους θαυμάζουν την DIY κουλτούρα


LUBEN CREW · 9 Μαρτίου 2017

 

Το Athens Mini Maker Faire επιστρέφει 6 & 7 Μαΐου 2017, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου. To σπουδαιότερο φεστιβάλ για την τεχνολογία, την εκπαίδευση, την επιστήμη, την τέχνη, τη χειροτεχνία, τη μηχανική και την καινοτομία που εντυπωσιάζει το κοινό σε όλον τον κόσμο, επιστρέφει την Άνοιξη! (Facebook event)

Το Athens Mini Maker Faire 2017 στοχεύει στην ενίσχυση του παγκόσμιου κινήματος του making με την παρουσίαση και προβολή εντυπωσιακών κατασκευών, όπως χειροποίητα ρομπότ, τεχνολογικές εφαρμογές, χειροποίητες δημιουργίες και ιδέες που έχουν γίνει πράξη.

Θα παρουσιαστούν εκθέματα που έχουν φτιάξει άνθρωποι με μεράκι και όρεξη για δημιουργία και έχουν όλα ένα κοινό: την καινοτομία μέσα από την Do-It-Yourself κουλτούρα. Ακόμη, πλήθος από Ομιλίες και Σεμινάρια από σημαντικούς εισηγητές, θα μας μυήσουν στην έννοια του making.

Οι makers που δημιουργούν και ενδιαφέρονται να μοιραστούν με τον κόσμο τις δημιουργίες τους και ανήκουν σε κάποια από τις παρακάτω κατηγορίες: την τεχνολογία, την τέχνη, το crafting, το Do-It-Yourself, την Εκπαίδευση ή την Επιστήμη, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ΕΔΩ!

Όλα τα νέα του Athens Mini Maker Faire στο www.makerfaireathens.com

Athens Mini Maker Faire
6 & 7 Μαΐου 2017
Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου
10.00- 20.00

Best of internet