Quantcast
guide EVENTS

Οι DUB Inc. και στην Αθήνα – Κερδίστε προσκλήσεις

Παρασκευή 10 Μαρτίου στο Piraeus 117 Academy


LUBEN CREW · 6 Μαρτίου 2017

Την Παρασκευή 10 Μαρτίου στο Piraeus 117 Academy το βράδυ μας θα ντυθεί στα χρώματα και τους ήχους των Dub Inc, ενός συγκροτήματος που ανήκει αδιαμφισβήτητα στους σημαντικότερους πρεσβευτές της ευρωπαϊκής reggae σκηνής που θα έρθει στην χώρα μας για μια εμφάνιση που θα συζητηθεί.

Υφίστανται από το 1998, όταν και σχηματίστηκαν, έχουν διανύσει σχεδόν είκοσι χρόνια μέχρι σήμερα, μετρώντας παράλληλα 6 ολοκληρωμένες δισκογραφικές δουλειές, αμέτρητα shows και πολλά reggae βραβεία μα πάνω από όλα μια ξεχωριστή μουσική ταυτότητα, συνώνυμη του ήχου τους και της ιδιοσυγκρασίας τους!

Έχουμε 3 μονές προσκλήσεις για εσάς, δείτε πώς να τις κάνετε δικές σας εδώ.

Tελευταίο τους πόνημα το “So What” με τους Dub Inc να πειραματίζονται με το νέο “rub a dub” ρεύμα που έχει αναδυθεί τα τελευταία χρόνια. Με ηλεκτρονικές επιρροές, κάποια στοιχεία dubstep και μερικές hip hop προσθήκες, έτσι ανανεώνονται οι Dub Inc με σκοπό να εκπλήξουν ένα αναπτυσσόμενο κοινό απαρτιζόμενο από ένθερμους fans, που περιμένουν με ανυπομονησία για τη νέα μουσική κυκλοφορία της μπάντας.

Παρασκευή 10 Μαρτίου στο Piraeus 117 Academy οι Dub Inc σε 1 μοναδική συναυλία που θα δώσει ρυθμό σε εκείνο και τα επερχόμενα βράδια μας! Prepare yourselves people!

Facebook event

Προπώληση:
Τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 19€,
Μετά την εξάντληση τους η τιμή των εισιτηρίων θα διαμορφωθεί στα 23€
Tαμείο: 25€
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ.210 3608366
Online Purchases ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

Best of internet