Quantcast
guide EVENTS

Η περιοδεία των Acid Baby Jesus καταλήγει στο AN Club την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου και δε θέλεις να το χάσεις

Το Luben Guide σε σκέφτεται και σε στέλνει στο live των Acid Baby Jesus


LUBEN CREW · 15 Δεκεμβρίου 2016

Οι Acid Baby Jesus, η  αθηναϊκή psych/punk/garage μπάντα, ένα χρόνο μετά το τελευταίο τους live στην Αθήνα, επιστρέφουν για μια δυνατή συναυλία στο AN club. Οι Acid Baby Jesus που δημιουργήθηκαν το 2009, θα εμφανιστούν την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου στο AN Club, όπου θα είναι και η τελευταία στάση της περιοδείας τους.

Έχοντας ήδη περιοδεύσει στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ, φέτος βρίσκονται στο δρόμο κάνοντας tour σε Ιταλία και Ελλάδα ενώ έχουν ήδη ετοιμάσει να μας παρουσιάσουν υλικό από το επερχόμενο LP τους το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2017.

acidbabyjesus

Το Luben Guide έχει εξασφαλίσει για εσάς δύο προσκλήσεις, τις οποίες μπορείτε να διεκδικήσετε στέλνοντας “Acid Baby Jesus” στο [email protected] μαζί με τα στοιχεία σας, για να βρεθείτε την επόμενη παρασκευή στο AN Club και να σας ζηλεύουν οι φίλοι σας.

 



acidbabyjesus2016posterrgb1000
Ο ΚΟΡΜΟΡΑΝΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ

ACID BABY JESUS

LIVE

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ στο AN CLUB

support acts:
DEVAMP JAVU
HAND & LEG

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 22:00
ΕΙΣΟΔΟΣ 10 ΕΥΡΩ

Ένα χρόνο μετά την τελευταία τους live εμφάνιση στην Αθήνα και με έτοιμο ολοκαίνουριο υλικό από την επερχόμενη τρίτη LP κυκλοφορία τους μέσα στο 2017, οι Acid Baby Jesus επιστρέφουν για μια μοναδική συναυλία στο AN club!

Με μία κασέτα δικής τους παραγωγής πίσω στο 2010, δύο ολοκληρωμένους δίσκους και τρία EP (το ένα ως Voyager 8, μαζί με τους Καναδούς Hellshovel) στην Αμερικάνικη Slovenly και αλλεπάλληλες περιοδείες σε όλο τον κόσμο στο ενεργητικό τους, οι Acid Baby Jesus έχουν ήδη καθιερωθεί ως ένα από τα πιο ενδιαφέροντα και περιπετειώδη νέα psych/punk/garage σχήματα διεθνώς. Έτοιμοι να κάνουν ακόμα μία δημιουργική στροφή στην πορεία τους (καινούριος ήχος, καινούρια εταιρεία), ξαναβγαίνουν λίγο πριν το τέλος του χρόνου στον δρόμο για μια μίνι περιοδεία σε Ιταλία και Ελλάδα που θα καταλήξει την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου στο AN club των Εξαρχείων.

Μαζί τους στην Αθήνα, δύο ολόφρεσκα ελληνικά σχήματα σε ρόλο support act: το πειραματικό ντουέτο Hand & Leg (Slovenly) και οι “νεαροί θορυβοποιοί” Devamp Javu!

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ στο AN CLUB
(ΣΟΛΩΜΟΥ 13-15. ΕΞΑΡΧΕΙΑ)

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 22:00
ΕΙΣΟΔΟΣ 10 ΕΥΡΩ

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΡΟΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ MONSTERVILLE (ΣΠΥΡΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ 10, ΕΞΑΡΧΕΙΑ) ΚΑΙ RHYTHM RECORDS (ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΠΕΝΑΚΗ 74, ΕΞΑΡΧΕΙΑ)

 

Best of internet