Quantcast
guide DEALS

Οι The Real Intellectuals έχουν για σας φίνα δωράκια για αυτό το καλοκαίρι

Είστε έτοιμοι για ένα on the road trip με μοτοσυκλέτα φέτος; Και να μην είστε δεν σας χάλασε


8 Ιουλίου 2017

Τον τελευταίο καιρό πολύς λόγος γίνεται για τα vintage μαγαζιά, ακόμα και για το αν μυρίζουν vintagila ή όχι. To Real Intellectuals δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως απόλυτα vintage store γιατί τα είδη του είναι μεταμοντέρνα και μυρίζουν φρέσκιες ιδέες. Vintage θα λέγαμε το beat generation concept του. Φανταστείτε δηλαδή ένα -αλά Τζακ Κέρουακ- on the road trip φίλων με μοτοσυκλέτες με κουλ ρούχα και εξοπλισμό. Αλλά ακόμα και αν δεν είσαι φαν του beat, στο Real Intellectuals θα βρεις ρούχα και εξοπλισμό με άποψη, στυλάτα δημιουργικά σχέδια και αξεσουάρ για κάυε περίπτωση.

To Real Intellectuals δημιουργήθηκε από φίλους οι οποίοι αποφάσισαν πριν 4 χρόνια να κατασκευάσουν ιδιαίτερες χειροποίητες δημιουργίες για ανθρώπους με αγάπη για τη μοτοσυκλέτα, το camping, και όχι μόνο.

Το ατελιέ συστεγάζεται με το showroom στο οποίο θα βρεις αξεσουάρ μοτοσυκλέτας, κράνη, γάντια, τσάντες και backpacks, δερμάτινα μπουφάν, γυαλιά, καπέλα, μαντίλια, κούπες και γενικά ό,τι χρειάζεσαι για camping με τη μηχανή σου.

Τα προϊόντα, όπως το φανταστικό t-shirt και τα μαντίλια που βλέπεις στη φώτο, όπως είπαμε είναι χειροποίητα. Η ιδέα για το σχέδιο μεταφέρεται στο κομμένο και ραμμένο στο χέρι ύφασμα από οργανικό βαμβάκι, με τη μέθοδο της μεταξοτυπίας. Μπορείς να τους πας και το δικό σου σχέδιο και να τυπωθεί στο κράνος, το ρούχο ή το δερμάτινο μπουφάν σου.
Και που βρίσκουν όλες αυτές τις ιδέες, θα αναρωτηθείτε. Μα, όπως είπαμε η Real Intellectuals είναι κολλεκτίβα. Στο κατάστημα έρχονται συνέχεια φίλοι των παιδιών που με αφορμή τη μοτοσικλέτα ανταλλάζουν ιδέες οι οποίες συζητούνται και υλοποιούνται. Στο brainstorming βοηθάει και η ρακή που κερνάει ο Νίκος (ζήτα την κρητικιά) και οι ροκιές που παίζουν τα παιδιά και εδώ να σε προειδοποιήσουμε ότι μπορεί να πας για ψώνια και να καταλήξεις σε ένα αυτοσχέδιο πάρτυ.

Με αφορμή και την αγάπη τους για τα διασκέδαση διοργανώνουν και το Rotten Race κάθε χρόνο με μηχανές, μουσική και άφθονο χαβαλέ. Έτσι, με την πρώτη σου αγορά από το κατάστημα των Real Intellectuals ή το e-shop, γίνεσαι μέλος της δημιουργικής και αυθεντικής παρέας τους.

Επίσης έκαναν ένα δωράκι για το Luben Guide, μας έδωσαν αυτά τα πολύ γαμάτα μπλουζάκια και τα μαντίλια. Δείτε πληροφορίες στο ποστ μας στο Facebook για το πως θα τα κερδίσετε.


The Real Intellectuals
Παλλάδος 9, Ψυρρή
Facebook
Website

Best of internet