Quantcast
guide DEALS EVENTS

Το Ferryhopper σε πάει τσάμπα στο Up Festival στην Αμοργό!

Σουπερ διαγωνισμός με 3 ακτοπλοϊκά εισιτήρια (μετ’επιστροφής) για Αμοργό + 3 τετραήμερες προσκλήσεις – γίνατε!


7 Ιουλίου 2017

To καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά κι εσείς φοβάστε ότι μπορεί να ξεμείνετε για πάντα στην πόλη; Μην πανικοβάλλεστε, αγαπητοί φίλοι, μιας και υπάρχει τρόπος να την κάνετε από εδω πέρα κλείνοντας ASAP εισιτήρια για όποιο νησί προτιμάτε, μέσα από το Ferryhopper, το οποίο μάλιστα σας πηγαίνει τσάμπα (αν είστε κωλόφαρδός, that is), στο Up Festival 2017 στην Αμοργό.

Με το Ferryhopper πολύ απλά ξεχνάτε τις ουρές στα ταξιδιωτικά γραφεία και αλλάζει τον τρόπο που ταξιδεύετε με πλοίο. Μπαίνοντας στην πλατφόρμα, παρουσιάζονται όλες οι απευθείας διαδρομές αλλά και όλοι οι δυνατοί συνδυασμοί δρομολογίων, ώστε να μπορείτε να κλείσετε εισιτήρια ακόμα και για νησιά που δεν συνδέονται απευθείας μεταξύ τους. Μπορείτε επίσης να κλείσετε διαφορετικά ταξίδια με μία κρατηση και να σχεδιάσετε όλες τις καλοκαιρινές διακοπές σας με ελάχιστα κλικ! Έτσι, θα οργανώσετε το ακτοπλοϊκό ταξίδι σας εύκολα, θα επιλέξετε το δρομολόγιο που σας ταιριάζει και θα κλείσετε και το εισιτήριό σας στην καλύτερη τιμή. Εξυπακούεται ότι τη διαφορά μπορείτε να την πιείτε σε μπίρες και κοκτέιλ δίπλα στο κύμα. Profit;

Επιπλέον το Ferryhopper στηρίζει τα Up Festival και Στέρνα Fringe Festival, δύο από τα πλέον αγαπημένα μουσικά φεστιβάλ του καλοκαιριού, ως επίσημος υποστηρικτής, ενώ η πλατφόρμα ανήκει πλέον στο δίκτυο προσφορών Cosmote Deals For You.

Το Luben Guide και το Ferryhopper φέτος σε πάνε Αμοργό! Μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, να πας στο Up Festival και να ακούσεις όλους αυτούς:

Από την Τρίτη 11 Ιουλίου μέχρι και την Κυριακή 16 Ιουλίου 2017 Το Up Festival επιστρέφει στην Αιγιάλη στην Αμοργό και προσκαλεί για άλλη μια χρονιά όλους όσους θέλουν να περάσουν μία εβδομάδα σε απόσταση αναπνοής από τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες και τη θάλασσα! Mε ένα κλικ στο Ferryhopper θα περάσετε έξι ημέρες, στον όρμο της Αιγιάλης, γεμάτες live εμφανίσεις, all day events & after parties!

Τιμή Εισιτηρίου για τα live events του main stage: 15ευρώ/4ήμερο — 5ευρώ/ημέρα

 

Περισσότερες πληροφορίες:

www.ferryhopper.com

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Ferryhopper, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους στην σελίδα τους στο Facebook, καθώς και στα Twitter και Instagram

Για το Up Festival:

www.upfestival.gr
Up Festival Facebook

 

Best of internet