Quantcast
guide BOOZE

To beershop.gr είναι ένα ελληνικό eshop όπου θα βρείς ΚΑΘΕ πιθανή μπύρα που θες

Με ένα κλικ ανάμεσα σε 250 ετικέτες μπίρας οι καλοί άνθρωποι του beer shop σου τη φέρνουν στο ποτήρι σου


10 Ιουλίου 2017
Ο επίγειος παράδεισος της μπύρας είναι ένα υπαρκτό μέρος, αγαπητοί φίλοι, αφού το beershop.gr δεν είναι μόνο μια κάβα απολύτως εξειδικευμένη στις μπύρες, αλλά μάλιστα το e-shop beershop.gr δίνει στο online shopping νόημα.
Πλέον δε χρειάζεται να παραγγέλνεις και σουβλάκια προκειμένου να σου φέρουν παρεμπιπτόντως και μια μπύρα. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με το beershop.gr, μπύρες από όλο τον κόσμο έρχονται εύκολα και γρήγορα στην πόρτα σου με ένα click (ή ένα τηλεφώνημα), ενώ μπορείς να έρθει στο ποτήρι σου μέχρι και η αγαπημένη σου βαρελίσια μπύρα.
To beershop.gr δημιουργήθηκε το 2010 από ανθρώπους που με αγάπη για την ποιοτική μπύρα που πιστεύουν ότι η καλή η μπύρα θα πρέπει να είναι επιλογή για το τραπέζι όλων. Πέρα από το κατάστημα στην Κλείτου 7 στου Ζωγράδου, πλέον υπάρχει και το online shop. Aπό το 2010 μέχρι σήμερα μάλιστα, η ποικιλία στις μπίρες έχει τριπλασιαστεί. Γι’ αυτό, όλοι εμείς οι μύστες του ζύθου που, ή βαριόμαστε να κουνήσουμε από το σπίτι, ή δεν υπάρχει κάπου αυτή η συγκεκριμένη μπύρα που λαχταρούμε, με ένα click στο beershop.gr, μπορούμε να διαλέξουμε ανάμεσα από 250 ελληνικές και εισαγόμενες ετικέτες μπύρας και οι καλοί άνθρωποι του beershop.gr μας τις φέρνουν στο ποτήρι μας σε όλη την Ελλάδα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που για δύο συνεχόμενες χρονιές το beershop.gr έχει βραβευτεί ως το καλύτερο e-shop μπύρας.
Το καλύτερο απ’ όλα, είναι ότι υπάρχουν διαθέσιμες και φρέσκιες βαρελίσιες μπύρες για το σπίτι ή ακόμα και για δοκιμή στον χώρο του καταστήματος, όπου οι άνθρωποι που είναι επιστήμονες της μπύρας θα σας προτείνουν μπύρες να ταιριάζουν με τις γευστικές σας προτιμήσεις αλλά και με συγκεκριμένα πιάτα.

Το site μάλιστα ενημερώνεται καθημερινά με τα νέα προϊόντα, ενώ μια έξυπνη κίνηση θα είναι να τσεκάρετε στη σελίδα του BeerShop.gr στο facebook για προσφορές και νέα προϊόντα.

 

Beershop.gr

Κλείτου 7, Ζωγράφου 157 71, Αθήνα

2107782101 – 6937782101
[email protected]

Beershop Facebook Page

Best of internet