Quantcast

To Stranger Things: The Game βασίζεται στην πρώτη σεζόν της σειράς και μόλις κυκλοφόρησε

Το mobile game κυκλοφορεί για iOS και Android και είναι ό,τι πρέπει καθώς περιμένουμε την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν

THE NERDSTREAM

7 Οκτωβρίου 2017

Tρεις εβδομάδες έχουν μείνει περίπου μέχρι την κυκλοφορία της δεύτερης σεζόν του Stranger Things (κυκλοφορεί στις 27 Οκτωβρίου). Για τη σειρά που συγκεφαλαίωσε όλη τη φάση του φαινομένου nostalgia, το mobile game που κυκλοφόρησε κυκλοφόρησε πολύ πρόσφατα σαν δωρεάν download κολλάει μια χαρά καθώς το όλο feeling του game μιμείται πετυχημένα το feeling της σειράς.

Η αισθητική του παιχνιδιού δεν είναι τυχαία και θυμίζει τη χρυσή εποχή των 90s και των top-down παιχνιδιών για το Game Boy και το Super Nintendo, όπως τα Legend of Zelda με τα αντίστοιχα γραφικά της εποχής. Το ίδιο ισχύει και για την οχτάμπιτη μουσική επένδυση, η οποία θα κάνει οποιονδήποτε ακούει ακόμη στο Youtube το μουσικό θέμα του Link’s Awakening να θυμηθεί τις παλιές καλές εποχές, κάτι που ήταν και ο σκοπός του μάλλον. Η διαφορά είναι πως εδώ αντί για τους κέρσορες των χειριστηρίων όλα γίνονται με το touch screen του κινητού, αλλά στο κάτω κάτω δεν έχουμε όντως 1993.

Σεναριακά το παιχνίδι μοιάζει πολύ με το σενάριο του πρώτου κύκλου της σειράς (με ελάχιστες αλλαγές), με τους παίχτες να μπαίνουν στο ρόλο του σερίφη Hopper και των παιδιών πρωταγωνιστών, ενώ περιλαμβάνεται και η εξερεύνηση της παράλληλης διάστασης “The Upside Down”. Το παιχνίδι θα σας πάρει κάμποσο χρόνο για να το τελειώσετε και περιλαμβάνει μάχες, αλλά και μερικούς απλούς γρίφους όπως κάθε παιχνίδι του είδους που σέβεται τον εαυτό του.

To Stranger Things: The Game είναι διαθέσιμο δωρεάν για συσκευές που τρέχουν σε Android και iOS.

 

Best of internet