Quantcast
guide GADGETS & GAMES

Στο νέο concept store ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο Μall θα βιώσεις νέες εμπειρίες τεχνολογίας

Ξέχνα όλα όσα ήξερες για τα καταστήματα τεχνολογίας και ετοιμάσου για άλλη φάση


15 Ιουνίου 2017

Αγαπητοί φίλοι, έχετε τσεκάρει το κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο Μall; Aν ναι, δεν είναι άλλη φάση; Aν όχι, τσεκάρετέ το, είναι άλλη φάση.

Κι όταν λέμε “άλλη φάση” εννοούμε ότι πρόκειται για έναν “κόμβο τεχνολογίας του μέλλοντος” όπου μπορείς να πάρεις μια γεύση απ’το πώς θα είναι όταν πηγαίνεις να ψωνίσεις τεχνολογικά προϊόντα σε μερικά χρόνια από τώρα. Απλά, στο ΓΕΡΜΑΝΟ επειδή είναι βιαστικοί, σου φέρνουν αυτή την εμπειρία από τώρα.

Μερικά από τα χαρακτηριστικά του καταστήματος που προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία λιανικής στους πελάτες, είναι η ανοικτή είσοδος χωρίς βιτρίνες, η στρατηγική τοποθέτηση πλαισίων σήμανσης που δρομολογούν την  πορεία του πελάτη στο κατάστημα, η προβολή καινοτόμων προϊόντων (τα λεγόμενα “Top Gadgets”) σε κεντρική περίοπτη θέση του καταστήματος, η χρήση «live gaming» στα φουτουριστικά pods και διάφορα όλα νόστιμα features απ΄τα οποία μπορείς να πάρεις μια γεύση στο παρακάτω βίντεο:

Mάλιστα, από τις 15 του μηνού και για ένα μήνα, μπορείς να ζήσεις συναρπαστικές εμπειρίες τεχνολογίας στο κατάστημα, μοναδικά δώρα, αποκλειστικές προσφορές. Μη μας ζητάτε να πούμε περισσότερα, απλά μπείτε εδώ για μια πιο λεπτομερή ενημέρωση και αναβαθμιστείτε ελεύθερα.

Τech yourselves up!

Best of internet