Quantcast
guide ΦΑΓΗΤΟ

Άγνωστο τελικά αν θα ανοίξουν πράγματι Burger King στην Ελλάδα

Έχουν περάσει 2 χρόνια απ’ όταν η εταιρία είχε ανακοινώσει ότι έρχεται να μας ταΐσει whopper


Τσαγκ · 12 Οκτωβρίου 2016

king

 

Σχεδόν 2 χρόνια χουν περάσει, από τον Δεκέμβριο του 2014, από την ημέρα που η Burger King (η no2 εταιρία burger στον κόσμο) ανακοίνωνε το άνοιγμα της στην ελληνική αγορά. Αν και σύμφωνα με τον προγραμματισμό της εταιρίας, το πρώτο κατάστημα αναμενόταν να ανοίξει στις αρχές του 2016, ακόμα δεν έχει γίνει κάποια κίνηση ούτε για στελέχωση της επιχείρησης ούτε για ανεύρεση χώρων για την στέγαση της.

burger-king-fries

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητρική εταιρία δεν είναι σίγουρη αν τελικά θα προχωρήσει την επένδυση στην χώρα μας, καθώς υπάρχουν δεύτερες σκέψεις από τους επενδυτές, που έχουν να κάνουν κυρίως με την μείωση της κατανάλωσης στην χώρα μας.

burger-king

Στελέχη της αγοράς πάντως αναφέρουν, ότι η κατάσταση αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στους επόμενους μήνες, γιατί η θα έχει δοθεί το οκ για να συνεχίσει η επένδυση από την Burger King SouthEast Europe, είτε θα αποφασιστεί η διακοπή της.

 

Το αρχικό σχέδιο των Burger King για την Ελλάδα, προέβλεπε 8 μαγαζιά το 2016 και την προσθήκη άλλων 40-50 καταστημάτων μέχρι το 2018.

 

Best of internet