Quantcast
guide ΦΑΓΗΤΟ

Φάγαμε στο Tacos Bar των TGI Fridays και αναφωνήσαμε “βίβα Μέχικο!”

Θα είναι Πέμπτη αλλά θα είναι σαν Παρασκευή


Διονύσης Παππάς · 28 Ιουνίου 2017

Αγαπητοί φίλοι. Μιας και ξέρουμε πόσο εκτιμάτε το καλό φαγητό αλλά και τα καλά κοκτέιλς, σας έχουμε τιπ για να σας φύγει το σομπρέρο (αλλά όχι και το χρήμα).

Λοιπόν, έτοιμοι; Κάθε Πέμπτη από τις 20:30, στα TGI Fridays Κηφισιάς και Γλυφάδας, μπορείτε να απολαύσετε απεριόριστα tacos και 1 mexi-quila cocktail μόνο με 15 ευρώ! Φοβερό;

Κι επειδή προφανέστατα αδράξαμε την ευκαιρία και δοκιμάσαμε ΟΛΑ τα tacos, έχουμε να δηλώσουμε ότι αυτά που μας έκλεψαν την καρδιά ήταν τα Chimichurri Pork Tacos. Πώς είπατε; Τι είναι το τσιμιτσούρι; Μια πράσινη σως με βάση το μαϊντάνο είναι βρε άσχετοι, διευρύνετε λίγο τη γευστική σας παλέτα τελοσπάντων.

Πολύ δυνατά επίσης και τα Jalapeño Cream Brisket Tacos. Κοίτα να δεις τελικά που το αβοκάντο με το κατσικίσιο τυρί είναι δύο φαινομενικά αταίριαστα στοιχεία που τελικά αλληλοσυμπληρώνονται τέλεια. Κάτι σαν την Κατακουζίνα και την Γκαρσόνα από το Κωνσταντίνου και Ελένης. Oκ τώρα κάναμε εικόνα το να τρώμε το Χάρη Ρώμα και μετανιώσαμε γι’αυτόν τον παραλληλισμό. Γενικά πάντως, μη μας αγχώνεστε για το ποιο να διαλέξετε και ακούστε ένα φοβερό κόλπo: Φάτε τα όλα. Επαναλαμβάνουμε, με 15 ευρώ τρως απεριόριστα tacos και πίνεις 1 mexi-quila cocktail.

Και μιας και είπαμε κοκτέιλ, να προτείνουμε το Pink Chili Margarita. Πικάντικο και συνάμα φοβερά δροσιστικό. Ένα κοκτέιλ που πάει κόντρα στους νόμους της Φυσικής θα μπορούσε να πει κανείς.

Να μην παραλείψουμε φυσικά να αναφέρουμε και τους αξιαγάπητους bartenders που μας περιποιήθηκαν δεόντως και ήταν αρκετά διακριτικοί ώστε να μη σχολιάσουν τον ανίερο αριθμό tacos που τσακίσαμε εκείνο το βράδυ. Δυστυχώς όμως δε συγκρατήσαμε τα ονόματά τους, οπότε ας τους πούμε απλά “ο Ένας” και ο “Άλλος”.

 

Ο Ένας. Κλασικός τρελάκιας Ένας.

 

Ο Άλλος.

Τη δροσερή και πολύχρωμη αυλή του καταστήματος Κεφαλαρίου το οποίο π̶ά̶λ̶ι̶ ̶κ̶α̶λ̶ά̶ ̶π̶ο̶υ̶ ̶δ̶ε̶ ̶φ̶ά̶γ̶α̶μ̶ε̶ ̶ο̶λ̶ό̶κ̶λ̶η̶ρ̶ο̶  επισκεφτήκαμε, δείτε τη σαν το κερασάκι στην τούρτα ή καλύτερα σαν τη jalapeño στο αβοκάντο (έχουμε copyright σ’αυτή την έκφραση, μην τη χρησιμοποιήσει ποτέ κανείς, θα κινηθούμε νομικά).

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το κατάστημα που σας ενδιαφέρει εδώ και βρείτε το δικό σας αγαπημένο συνδυασμό εδώ.

Αρρρρρρρρίμπα!

 

Best of internet