Quantcast
guide ΦΑΓΗΤΟ

High School: Το all day casual restaurant του Θερμαϊκού που παίρνει άριστα 10

Mε τέτοια πιάτα, ψηνόμαστε να ξαναγυρίσουμε στα θρανία


LUBEN CREW · 1 Ιουνίου 2017

Για τους περισσότερους από εμάς, τα σχολικά χρόνια ήταν μια άχαρη περίοδος της ζωής μας γεμάτη ορμόνες, άβολα κουρέματα και τραγούδια των Limp Bizkit. Ευτυχώς, στο all day casual restaurant με το όνομα High School δε θα συναντήσεις τίποτα απ’όλα αυτά – αντιθέτως, θα απολαύσεις εξαιρετικά πιάτα και κοκτέιλς σε μια μοναδική ατμόσφαιρα. Ας μιλήσουμε για το High School λοιπόν.

To High School βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, στη Λεωφόρο Νίκης 9 και άνοιξε το 2014, δηλαδή ένα χρόνο μέτα το αδερφάκι του με το ίδιο όνομα που βρίσκεται στην πλατεία Αγίας Ειρήνης. Η θέση του είναι μεγάλης στρατηγικής σημασίας, καθώς έχεις φάτσα κάρτα όλο το Θερμαϊκό. Το ντεκόρ, είναι φυσικά εμπνευσμένο από τις σχόλικες αίθουσες που τόσο πολύ έχουμε όλοι μας πεθυμήσει από τότε που είδαμε τι εστί “πραγματική ζωή”.

Πρόκειται για ένα μαγαζί το οποίο κάνει για όλες τις ώρες. Έχεις όρεξη για κάποιο κοκτέιλ από τη signature list; Tσεκ. Για ένα χαλαρό σνακ στην μπάρα; Ξανατσέκ. Μήπως θες πρωινό; E είσαι πολύ τυχερός αγαπητέ αναγνώστη γιατί το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας σερβίρεται καθημερινά και ειδικά την Κυριακή, παίζουν καλεσμένοι μάγειρες απο διαφορετικούς χώρους που προτείνουν  σούπερ σπέσιαλ εναλλακτικά πρωινά.

Όσο για το μενού του φαγητού, αυτό έχει βάση την Ιταλική κουζίνα. Ξεχωρίσαμε την Insalata Fresca (με μείγμα απο πράσινες σαλάτες, σέλερι, πράσινο μήλο, φουντούκι, bocconcini και sauce mango), τη μακαρονάδα με τα θαλασσινά που σε συνδυασμό με την θέα σε κάνουν να νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε νησί, και την πιο κοσμοπολίτικη πίτσα που έχουμε δοκιμάσει ποτέ, τη Sweet & Spicy που -μεταξύ άλλων- περιέχει γαρίδες, chilly πιπεριά, δυόσμο και lime.


Όσο για τη μουσική, την επιμελούνται διάφοροι ραδιοφωνικοί παραγωγοί αλλά και καταξιωμένοι DJs της πόλης. Οπότε και σε αυτό το κομμάτι αποκλείεται να μείνεις παραπονεμένος.

Τι περιμένεις λοιπόν; Τα ΣΟΣ στα είπαμε όλα, κάνε μια μικρή επαναληψούλα κι έφυγες για Ηigh School.

Ηigh School
Λεωφ. Νίκης 9, Θεσσαλονίκη

Τηλ: 2310286161
Facebook: High School Pizza Bar

 

Best of internet