Quantcast
guide ΦΑΓΗΤΟ

Με τα σαρακοστιανά πιάτα του “ΝοστιμοΣφαιρίδιου”, το σκεφτόμαστε να νηστεύουμε συχνότερα

Μία λέξη θα πούμε μόνο: Ψαροκεφτές


LUBEN CREW · 4 Απριλίου 2017

Για το ΝοστιμοΣφαιρίδιον, το φοβερό παραδοσιακό κεφτεδάδικο της γειτονιάς μας, τα έχουμε ξαναπεί εδώ. Αυτή τη φορά, θα μιλήσουμε για τα νέα, νηστίσιμα πιάτα του, τα οποία δοκιμάσαμε και ενθουσιαστήκαμε τόσο, που έχουμε αρχίσει να επανεξετάζουμε τη σχέση μας με τη θρησκεία (που λέει ο λόγος).

Χωρίς πολλά πολλά, περνάμε στο πρώτο νέο entry, μια γαστρονομική πρόταση απλή, κι όμως τόσο ρηξικέλευθη: Ψαροκεφτές.

Ποιος είπε ότι ο μπακαλιάρος είναι μόνο για την 25η Μαρτίου; Δεν έχει σημασία, όποιος το είπε είναι άσχετος. Το συγκεκριμένο ιχθυοσφαιρίδιον είναι εκπληκτικό, ιδίως σε συνδυασμό με τη δροσιστική λευκή σως που το συνοδεύει. Pro tip: συνοδεύστε το και μ’ένα τσιπουράκι για μια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία.

Περνάμε τώρα σε πιο vegan-friendly καταστάσεις με τον ελιοτοματοκεφτέ (κεφτές με ελιά και τομάτα για όσους δεν κατάφεραν να σπάσουν αυτό το γρίφο του ονόματός του). 0% κρέας / αμαρτία – 100% υγιεινή απόλαυση.

Ένα μικρό διάλειμμα εδώ με μερικές ροδίτικες λαδόπιτες να ψήνονται, γιατί πάντα μας ανοίγει την όρεξη το θέαμα.

Να προσθέσουμε ότι στο νηστίσιμο μενού υπάρχει πάντα και ο κολοκυθοκεφτές με καρότο καθώς και ο ρεβιθοκεφτές Σίφνου. Επίσης, να ενημερώσουμε ότι τα 2 σαρακοστιανά πιάτα, θα παραμείνουν στον κατάλογο του καταστήματος και μετά το Πάσχα.

Τέλος, θυμίζουμε ότι οι κεφτέδες ζυμώνονται και πλάθονται καθημερινά με φρέσκα υλικά και για το μίγμα τους χρησιμοποιείται ελαιόλαδο Καλαμάτας. Άντε και καλό Πάσχα να’χουμε.

ΝοστιμοΣφαιρίδιον
Κωλέττη 33, Εξάρχεια

Τηλ: 215-5016909
Facebook: To ΝοστιμοΣφαιρίδιον TastyBall

 

Best of internet