Quantcast
guide EVENTS

Η εκστρατεία “Give Where You Live” έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Σάββατο 17 Ιουνίου από την 3Μ

Η εκστρατεία στοχεύει να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τους νέους για τα οφέλη της εθελοντικής αιμοδοσίας


16 Ιουνίου 2017

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αιμοδοσίας στις 14 Ιουνίου, η 3M με την Ομάδα των Προϊόντων NexcareTM σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας διοργανώνουν την εκστρατεία “Give Where You Live” ώστε να ενημερώσουν και να ευαισθητοποιήσουν τους νέους για τα οφέλη της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Φέτος η καμπάνα ονομάζεται ‘’Give Where you Live’’ και έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Η 3Μ με την Ομάδα των Προϊόντων Nexcare™ και σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, σας προσκαλούν το Σάββατο 17 Ιουνίου στην ενημέρωση για την αιμοδοσία που θα γίνει ταυτόχρονα στη Μαρίνα Φλοίσβου, την Πλατεία Τσιμισκή, τον Πεζόδρομο της Πάτρας και την Παραλία Ηρακλείου.

Στόχος της εκστρατείας είναι να ενημερωθούν και να ευαισθητοποιηθούν οι νέοι για την αξία και τα οφέλη της εθελοντικής αιμοδοσίας. Από τις 11:00 το πρωί έως τις 15:00 το μεσημέρι μπορούμε όλοι μας να δώσουμε λίγο από το χρόνο μας ώστε να ενημερωθούμε αλλά και να πάρουμε το επετειακό τσιρότο  Nexcare™ GIVE, το οποίο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μετά από τη δωρεά αίματος.

Το Πρόγραμμα Nexcare™GIVE ξεκίνησε το 2009 από την Αμερική και πλέον πραγματοποιείται σε όλο τον κόσμο προσφέροντας ενημέρωση για την εθελοντική αιμοδοσία και εκατομμύρια τσιρότα σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες μη κερδοσκοπικές οργανώσεις του κόσμου.

Επισκεφθείτε την σελίδα των προϊόντων Nexcare™ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση και τα προϊόντα.

Best of internet