Quantcast

Το απόλυτο σύνθημα για το Euro προέρχεται απ’ το πιο νοσταλγικό κομμάτι των 90s (VIDEO)

Ρίξαν 2 στην Ουκρανία, τραγουδούσαν τη συνθηματάρα, είχαν πρόγραμμα

Τσαγκ

17 Ιουνίου 2016

 

Το καλύτερο γηπεδικό σύνθημα που θα ακούσουμε φέτος είναι μακράν αυτό των Βορειο-Ιρλανδών. Ένας οπαδός της Wigan προφανώς βρέθηκε σε παράκρουση από την επική απόδοση του Γουίλ Γκριγκς (40 συμμετοχές, 25 γκολ) και αποφάσισε να του φτιάξει μια διασκευή ενός τραγουδιού το οπόιο έχει σημαδέψει όλους εμάς που όταν λέμε “πριν από 10 χρόνια” ακόμα εννοούμε τη δεκαετία του 90:

Ο τύπος πήρε το NANANANANA freed from desire NANANANANANA και το έκανε “Will Griggs on fire” με τη συνοδεία ντεφιού οπότε έγινε αμέσως viral.

 

Ο Will Griggs εκτός από παίχτης της Wigan, είναι και παίχτης της εθνικής Β.Ιρλανδίας με την οποία βέβαια έχει πετύχει μόνο ένα γκολ, παρ’ όλα αυτά οι οπαδοι της εθνικής υιοθέτησαν το σύνθημα το οποίο με την επικότητα του σίγουρα βοήθησε την εξαιρετική πορεία της ομάδας στα προκριματικά του Euro 2016 (εκεί που γλέντησαν κι εμάς).

 

 

Απ’ ό,τι φαίνεται και από το 2-0 της Β.Ιρλανδίας επί της Ουκρανίας η δυναμική του δεν λέει να ξεθυμάνει.

 

Ο τερματισμός της φάσης με το σύνθημα ήταν όταν δύο blokes πήραν τηλέφωνο την πυροσβεστική υπηρεσία του Μπέλφαστ, και όταν τους ρώτησαν από την άλλη μεριά της γραμμής τι ακριβώς καίγεται, η απάντηση ήταν:

 

Will Grigg’s on fire, your defence is terrified
Will Grigg’s on fire, your defence is terrified
Will Grigg’s on fire, your defence is terrifed
Will Grigg’s on fire, na na na na na na na na na na na

Όσο οι Άγγλοι και οι Ρώσοι (καλά, κυρίως οι Ρώσοι) σκοτώνονται στους δρόμους της Γαλλίας για να κάνουν τη φάση τους, κάποιοι πραγματικοί οπαδοί πίνουν τα μπυρόνια τους, κάνουν τον χαβαλέ τους και ρίχνουν και 2 στην Ουκρανία. Έχουν πρόγραμμα.

Best of internet