Quantcast
the stream DAILY VIRAL

Τιτάνας της επιχειρηματικότητας συσκευάζει κονσέρβες με αέρα από την Ελλάδα [PHOTOS]

Η Ελλάδα που πρωτοπορεί, η Ελλάδα που αντιστέκεται


Τσαγκ · 4 Νοεμβρίου 2016

Η ανάπτυξη έρχεται όπως η πρώτη δροσιά του φθινοπώρου. Ελληνική εταιρία πρωτοτυπεί και σχεδιάζει να πουλήσει στους ξένους καθάριο ΕΛΛΗΝΙΚΟ αέρα.

 

image12

100% ελληνικός αέρας να πούμε

 

Πόσοι από εσάς έχουν βρεθεί ένα χειμωνιάτικο κυριακάτικο πρωινό να χαζολογάτε στο facebook χαζεύοντας καλοκαιρινές φωτογραφίες σας και αναπολώντας το καλοκαιράκι στην ακρογιαλιά; Μπόλικοι φανταζόμαστε! Πόσοι από εσάς εύχεστε να πάρετε, έστω και για μια στιγμή, μια μυτιά από το θερινό, αλατισμένο μελτέμι; Κανείς θα είναι η λογική απάντηση και θα χετε και δίκιο, άλλα εσείς αγαπητοί μου φίλοι δεν είστε ΞΕΝΟΙ. Στον παράγοντα της νοσταλγίας του αλλοδαπού τουρίστα έδωσαν βάση  στο greekoxygen.com και είχαν την φαεινή ιδέα να συλλέξουν και να τους πουλήσουν αγνό, αμόλυντο, συσκευασμένο ελληνικό αέρα.

 

 

Στο διαφημιστικό της Greek Oxygen βλέπουμε όλα τα κλισέ της Ελλάδας (εκτός από την χωριάτικη σαλάτα) όπως θάλασσα, αρχαίο θέατρο και γενικότερα τα κλασσικά πράγματα θα θελε κάποιος τουρίστας να εντυπώσει στην μνήμη του μετά από επίσκεψη στην χώρα μας.

 

image5

Όταν έχεις αναπνεύσει 3 κουτάκια αιγαιοπελαγίτικο αέρα 

 

Το plot twist όμως βρίσκεται στο τέλος της διαφήμισης, εκεί που ο δημιουργός της καταλήγει στο ότι ok καλά όλα αυτά, άλλα το καλύτερο πολιτιστικό προϊόν που μπορεί κάποιος να κρατήσει σαν σουβενίρ από την χώρα είναι ο ελληνικός (κοπανιστός;) αέρας, άποψη αρκετά μηδενιστική αν ζητάτε την γνώμη μας. Στο facebook αυτής της καινοτόμας εταιρίας βρήκαμε και μια φωτογραφία από συλλογή ορεινού αέρα από τον Όλυμπο.

 

14947547_1636377763054461_8653342089621192881_n

Καθαρός ολύμπιος αιθέρας των θεών 

 

Το σλόγκαν της Greek Oxygen είναι “Αναπνεύστε υπεύθυνα“, κάτι που μας βάζει σε σκέψεις για το αν στα μπουκάλια συσκευάζεται όντως αέρας από Σαντορίνη και Όλυμπο και όχι από  το ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

 

Ο ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΤΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΕΒΑΣΕ ΣΤΑ ΥΨΗ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΡΥΠΑΝΣΗΣ.ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΥΚΑΒΗΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 11: 30 ΤΟ ΠΡΩΪ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/ EUROKINISSI)

Αττικός αέρας, σχεδόν ο ίδιος με αυτόν που ανέπνεε ο Περικλής 

 

Επειδή τέτοιες έξυπνες και άπλες ιδέες είναι αυτές που λείπουν από την χώρα μας, ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία και καλές μπίζνες στα παιδιά του Greek Oxygen. Για περισσότερες πληροφορίες και μελλοντικές παραγγελίες, μπορείτε να ενημερώνεστε από την επίσημη σελίδα του στο facebook.

 

Best of internet