Quantcast
the stream DAILY VIRAL

Μερακλήδες της Φιλαρμονικής του Δήμου Σαρωνικού παίζουν την εισαγωγή του Game of Thrones (VIDEO)

Δεν αργεί η μέρα που το τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου θα ανοίγει ικαριώτικα γλέντια


Bobol Gordello · 22 Αυγούστου 2016

 

Καταγραφή

Το Game of Thrones είναι αναμφισβήτητα ένα από τα σημαντικά κομμάτια που συνθέτουν το ετερόκλητο παζλ που ακούει στο όνομα pop culture. Το κράμα Τόλκιν και μεσαιωνικής ίντριγκας στη θεματολογία, η ταύτιση με τους χαρακτήρες που γίνεται ακόμα πιο εύκολη από τις πολλές δυνατές ερμηνείες αλλά και το εξαιρετικό μάρκετινγκ έχουν φέρει τον κόσμο του Westeros και του Essos μες στα σπίτια μας. Σε σημείο που στο δίπλα σχολείο η φιλαρμονική να παίζει το θέμα της εισαγωγής σε εκδήλωσή της:

Η Φιλαρμονική του Δήμου Σαρωνικού ξεκίνησε καλοκαιρινή της εκδήλωση τον Ιούλιο που μας πέρασε με την εισαγωγή του περίφημου έργου. Η αναγγελία του από την “παρουσιάστρια” της βραδιάς δε συνάντησε ιαχές και σφυρίγματα επιδοκιμασίας, όπως, ίσως, θα αναμενόταν. Εν πάση περιπτώσει, ελπίζουμε να έλαβαν και να αξιοποίησαν το ερέθισμα στο δήμο της Ανατολικής Αττικής.

 

Το κλαρίνο και το ντέφι προσθέτουν μια πανηγυρτζίδικη χροια στο θέμα της αγαπημένης σειράς, που, ίσως, είχατε καιρό να ακούσετε ολόκληρο καθότι 11 στους 10 πλέον το κάνουν skip όταν σκάει νέο επεισόδιο. Δυο παιδάκια στην πρώτη σειρά, μάλιστα, δείχνουν να το χαίρονται:

giphy (17)

Κι εδώ ο Φελαϊνί της Σαρωνίδας, ο Γιώργος Μάγκας της Ανατολικής Αττικής σε στιγμιότυπο από τη σπάνια αυτή εκτέλεση.

14123346_10153836414698133_1825084599_o (1)

Δεν αργεί ο καιρός που θα ακούμε το τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου να ανοίγει ικαριώτικα γλέντια. Ή πανηγύρια με κλαρίνα στην Ήπειρο, δεν ξέρεις ποτέ.

Best of internet