Quantcast
the stream DAILY VIRAL

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΦΕΡΕΤΡΑΚΙΑ: Η 1η Funeral Expo άνοιξε χθες τις πόρτες της (PHOTO)

Μόνο ακάλεστοι μπορείτε να πάτε σε αυτή την έκθεση


Bobol Gordello · 29 Μαΐου 2016

Φίλες και φίλοι, η 1η έκθεση εξοπλισμού γραφείων τελετών και κοιμητηρίων είναι γεγονός και ήρθε στην πόλη σας. Κάποιοι, μάλιστα, πιθανόν να έχετε ήδη λάβει γνώση, αν τις τελευταίες μέρες περνάγατε από τον Κηφισό.

13296183_10209800754042045_868999790_n (1)

Η funeral expo άνοιξε τις πόρτες της χθες Σάββατο 28 Μαΐου, με επιλεγμένους κόρακες επαγγελματίες να δίνουν ραντεβού στον εκθεσιακό χώρο για να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και να ανταλλάξουν ιδέες και εμπειρίες, με επίκεντρο του ενδιαφέροντος την τελευταία σας κατοικία και την ανήσυχη αναζήτηση κάθε τρόπου για τη βελτιστοποίηση αυτής.

1

Η έκθεση απευθύνεται, δυστυχώς, απευθύνεται μόνο στην κλειστή κάστα των ιδιοκτητών γραφείων τελετών, πωλητών ειδών μνημείων κλπ. και, έτσι, δεν είχαμε την ευκαιρία για ένα βιωματικό ρεπορτάζ που πολύ θα επιθυμούσαμε.

2

Απ’ ότι αλιεύσαμε πάντως από τα ίντερνετς και από ανθρώπους του χώρου, στην έκθεση μπορεί να βρει κανείς τα πάντα γύρω από τις έννοιες “κηδεία”, “νεκροταφείο”, “μνημείο”, “φέρετρο από ξύλο οξιάς”. Έτσι, στον εκθεσιακό χώρο θα δει κανείς φέρετρα και σεντόνια για το εσωτερικό τους, νεκροφόρες, αντικείμενα μαρμάρου και μαρμάρινες επενδύσεις, κατασκευές μνημείων και προτομών, σκαλιστικές μηχανές, είδη τελετών και κοιμητηρίου, είδη μνημοσύνου, λουλούδια και είδη διακόσμησης στολισμού τελετής, μεταλλικά διακοσμητικά τάφου (καντήλια, ανθοδοχεία, θυμιατά, σταυροί κ.α.), κεραμικές κορνίζες για φωτογραφίες, προϊόντα και υπηρεσίες ταρίχευσης, οστεοφυλάκια, τεφροδόχους και άλλα πολλά που δε φαντάζεστε, αγαπητοί φίλοι.

3

Επειδή, όμως, το τελευταίο σας ταξίδι και την τελευταία σας κατοικία δεν τη χαρακτηρίζουν μόνο τα σχετιζόμενα αντικείμενα και υλικά αλλά και οι άνθρωποι που μεριμνούν σχετικώς, η 1η funeral expo φροντίζει και για την εκπαίδευση των παρευρισκομένων με σεμιναριάκια που λαμβάνουν χώρα σήμερα στον εκθεσιακό χώρο, με θεματολογία σχετική με τους επαγγελματικούς κινδύνους, τα αναγκαία μέτρα πρόληψης, ακόμα ακόμα και διαχείριση καταστάσεων άγχους, καθότι οι φάσεις αυτές δεν είναι και οι πιο χαρμόσυνες. Και όλα αυτά μόλις με 80 ευρώ.

5

Τέτοια πραματάκια να γίνονται, αγαπητοί φίλοι, δεν τα είχαμε με ΠΑΣΟΚ. Τροφή για σκέψη.

Best of internet