Quantcast

Διέρρευσαν εικόνες από το τρέηλερ του Avengers: Infinity War

Τα πράγματα φάινονται δύσκολα για το παρεάκι των Avengers

Χρήστος Πρόεδρος

18 Νοεμβρίου 2017

To trailer για το πολυαναμενόμενο Avengers: Infinity War μπορεί να κατάφεραν να το δουν μερικοί τυχεροί στο Comic Con το καλοκαίρι, ωστόσο όλοι εμείς οι υπόλοιποι θνητοί δεν έχουμε καταφέρει να το δούμε ακόμα.

Πάντως από χτες διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες από το trailer, από έναν χρήστη του Imgur ονόματι «The Ascended Ancient», και ο οποίος καλά θα κάνει να μείνει ανώνυμος λαμβάνοντας υπ όψη του πως κινείται η Disney σε περιπτώσεις διαρροών και πνευματικών δικαιωμάτων. Οι εικόνες έχουν ήδη κατέβει απ’ το imgur, ωστόσο κάποιες από αυτές πλέον υπάρχουν σε όλο το twitter:

Κατά πάσα πιθανότητα αυτές οι εικόνες προέρχονται από το τρέηλερ της ταινίας, ή πάντως από κάποια καίρια σκηνή της ταινίας. Στις εικόνες βλέπουμε τον Captain America και το παρεάκι του να συναντούν ένα από τα μέλη της Black Order του Thanos, Proxima Midnight. Είναι μια από τις καλύτερες μαχήτριες του στρατού του Thanos και η πρώτη που θα αποσταλεί στη Γη πριν από την εισβολή του. Φοράει ένα μαύρο κράνος και φαίνεται ότι η αναγνωριστική της αποστολή στη Γη δεν θα πάει ακριβώς όπως είχε προγραμματιστεί και θα πρέπει να αγωνιστεί με κάμποσους Avengers πριν μπορέσει να θέσει σε κίνηση το σχέδιό της.

Νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι είχε διαρρεύσει ολόκληρο το τρέηλερ της ταινίας. Από τότε βέβαια η Disney πήρε τα μέτρα της και το εξαφάνισε απ’ το ίντερνετ. Εάν σκεφτούμε ότι η ταινία θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2018, τότε εικάζουμε ότι το τρέηλερ θα κυκλοφορήσει μαζί με το Star Wars: The Last Jedi, τον επόμενο μήνα.

Best of internet