Quantcast

Μέχρι και ο Στίβεν Κίνγκ σκιάχτικε με μια σκηνή της ταινίας «It»

Ο εμπνευστής του εφιαλτικού Pennywise είδε την ταινία και φοβήθηκε με ένα πίνακα ζωγραφικής

Χρήστος Πρόεδρος

19 Σεπτεμβρίου 2017

Η αγαπημένη μας τρομακτική ιστορία “it” βγήκε πάλι σε ταινία και έχει δημιουργήσει το σχετικό χαμό στα box office αλλά και στις κριτικές. Ακόμα περισσότερη σημασία όμως έχει αυτό που είπε ο Στίβεν Κίνγκ, αυτή η αρρωστημένη ιδιοφυΐα που είχε συλλάβει την ιδέα και την ύπαρξη του Pennywise. Ο συγγραφέας που εμπνεύστηκε μεταξύ άλλων στο συγκεκριμένο έργο έναν παιδοκτόνο κλόουν καθώς και ένα όργιο 11χρονων παιδιών δήλωσε κατά λέξη στον σκηνοθέτη της ταινίας ότι η συγκεκριμένη σκηνή “τρόμαξε το σκατό από μέσα του”.

Όπως αναφέρει σε συνέντευξή της η παραγωγός της ταινίας  Μπάρμπαρα Μουσκέττι, ο Στίβεν Κίνγκ αφού είδε την ταινία, έστειλε ένα email στον Άντι Μπουσκέττι:

«Το πρώτο email που έστειλε στον Άντι όταν είχε δει την ταινία, αυτός ο ένας φόβος όπως είπε ‘Λάτρεψα τη γυναίκα στον πίνακα, χέστηκα από τον φόβο μου’» 

( ‘I f***ing love the woman in the painting, it scared the s**t out of me’)

Στη σκηνή μια γυναίκα που απεικονίζεται σε έναν πίνακα του Μοντιλιάνι (φανταζόμαστε ότι) ζωντανεύει και εμφανίζεται πίσω από το παιδάκι. Ακολουθεί η σκηνή χωρίς sound design αλλά με περιγραφή από τον σκηνοθέτη Άντι Μουσκέττι.

Το «Αυτό» θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας, τις 23ες Νύχτες Πρεμιέρας, και θα ανοίξει κανονικά στις ελληνικές αίθουσες στις 28 Σεπτεμβρίου από την Tanweer.

Best of internet