Quantcast

Η νέα ταινία του James Franco είναι μια ταινία για τη χειρότερη ταινία όλων των εποχών

Το Disaster Artist ζωντανεύει όλη την εξωφρενική ιστορία του απόλυτου καλτ αριστουργήματος του 2003: “The Room”

Γιώργος Τσαγκόζης

18 Ιουλίου 2017

Ακόμα και αν δεν έχετε ιδέα για την ταινία “The Room”, το cult διαμάντι του Tommy Wiseau που θεωρείται (και όχι άδικα) μια από τις χειρότερες ταινίες που έχουν γυριστεί στην ιστορία του παγκόσμιου κινηματογράφου, ακόμα και αν δεν έχετε διαβάσει το βιβλίο “The Disaster Artist” του Greg Sestero πάνω στο οποίο είναι βασισμένη η νέα ταινία του James Franco και αναφέρεται στις ψυχεδελικόσουρεαλιστικές ιστορίες που εξελισσόταν στο πλατό κατά το γυρίσματα, μπορείτε να μυηθείτε σε όλα αυτά με τον καλύτερο τρόπο.

Γιατί μόλις έσκασε μύτη το official trailer της ταινίας Disaster Artist που είναι η νέα ταινία του James Franco και που αναφέρεται σε όλο αυτό το υπέροχα καλτ σύμπαν που οι λίγοι μυημένοι απολαμβάνουν εδώ και μερικά χρόνια.

Η ταινία αναλαμβάνει να σας μυήσει στον άκρως παρανοϊκό κόσμο του Tommy Wiseau, του παραγωγού, σεναριογράφου και πρωταγωνιστή της υπέροχης και αληθινά καλτ ταινίας του 2003 που λέγεται “The Room”. Και όταν λέμε καλτ, αγαπητές φίλες και φίλοι, δεν είναι μια ακόμα κουρασμένη χρήση της λέξης όπως συνηθίζουμε εδώ στο Luben αλλά μια αυθεντικά απαράδεκτη ταινία που απέκτησε ένα αυθεντικά φανατικό κύκλο θαυμαστών που γνωρίζουν κάθε ατάκα από το ακατάλυπτο σενάριο και την τιμούν σε μεταμεσονύκτιες βραδιές προβολών, όπως της αξίζει: Με καράβια ναρκωτικά και αλκοολ.

Στο trailer που μόλις κυκλοφόρησε η γεύση που μπορείτε να πάρετε είναι εξαιρετική, ο James Franco είναι υπέροχος στον ρόλο του Τommy Wiseau ενώ ο Seth Rogen σαν “βοηθός σκηνοθέτη” είναι επίσης εξαιρετικός.

O James Franco οραματίστηκε να κάνει αυτή την ταινία μαγεμένος από το καλτ στατους της αλλά και από το βιβλίο του Greg Sester. Την φοβερή ιστορία για το πως συνέβη αυτό μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Στο τρέιλερ βλέπουμε μια αμήχανη στιγμή από το γύρισμα, οπού ο Wiseau προσπαθεί αποτυχημένα να πει τις διασημότερες γραμμές της ταινίας του και φυσικά όλα πάνε στραβά.

Την παραγωγή της ταινίας έχει αναλάβει ο Seth Rogen (που παιζει κιόλας) και αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους στην 1 Δεκεμβρίου.

 

Best of internet