Quantcast

Η επόμενη ταινία του Κουεντίν Ταραντίνο θα είναι εμπνευσμένη απ’ τον Τσαρλς Μάνσον

Μια ιστορία με μπόλικο αίμα και θεωρίες συνωμωσίας

Χρήστος Πρόεδρος

24 Ιουλίου 2017

Μια καινούρια ταινία ετοιμάζει ο Κουεντίν Ταραντίνο και προβλέπεται προφανώς και αυτή να έχει μπόλικο αίμα, μιας και το θέμα της θα είναι οι δολοφονίες της «Οικογένειας Μάνσον».

Σύμφωνα με το the Hollywood Reporter, ο Αμερικανός σκηνοθέτης θα ασχοληθεί με τις δολοφονίες που διέπραξε η σέκτα του Τσάρλς Μάνσον τη δεκαετία του ’60 στο Λος Άντζελες.

H οικογένεια Μάνσον

Ο Μάνσον εμφανιζόταν ως «προφήτης», ο οποίος βασικά πίστευε ότι είναι ο πέπτος άγγελος (οι άλλοι τέσσερεις ήταν οι Μπιτλς). Σύμφωνα με τον Μάνσον, οι μαύροι θα εξεγείρονταν και θα ξεσπούσε πόλεμος με τους λευκούς και μόνο μη «οικογένεια» θα τη γλίτωνε. Αυτή η θεωρία προφανώς ακούστηκε εντελώς λογική σε αρκετό κόσμο, οι οποίοι πίστεψαν στο Μάνσον, τον ακολουθησαν, έφτιαξαν κοινόβιο και κάπως έτσι ο Τσάρλς Μάνσον έθεσε σε λειτουργία το σχέδιο Helter Skelter, σύμφωνα με το οποίο πρέπει να πεθάνουν όλοι όσοι μετέχουν στο σύστημα, στην προκειμένη περίπτωση, του Χόλιγουντ. Στις 9 Αυγούστου του 1989, ο αρχηγός της «Οικογένειας Μάνσον», διέταξε τους ακόλουθούς του να επιτεθούν στους καλεσμένους του σπιτιού του Πολάνσκι στο Λος Άντζελες. Οι ακόλουθοι του Μάνσον δολοφόνησαν βίαια όλους όσοι βρίσκονταν στο σπίτι.

Η ιστορία της οικογένειας Μάνσον έχει μπόλικη συνομωσία, πολύ αίμα και φυλετικά ζητήματα, οπότε δεν προκαλεί και ιδιαίτερη εντύπωση που ο Ταραντίνο την επέλεξε για να την κάνει ταινία.

Αυτή θα είναι η 9η μεγάλου μήκους ταινία του Ταραντίνο και η πρώτη που θα βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα, αν και είναι άγνωστο τι προσέγγιση θα έχει ο Ταραντίνο και κατά πόσο θα εξιστορίσει την πραγματική ιστορία.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, ο ίδιος ο Ταραντίνο γράφει το σενάριο, το οποίο τώρα είναι σχεδόν ολοκληρωμένο, ενώ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Μπραντ Πιτ και τη Τζένιφερ Λώρενς για να συμμετέχουν στην ταινία. Τα γυρίσματα της ταινίας αναμένεται να πραγματοποιηθούν το καλοκαίρι του 2018.

 

Best of internet