Quantcast
guide BOOZE

ΣΟΒΑΡΟ ΝΤΙΜΠΕΪΤ: Δύο συντάκτες του Luben τσακώνονται για το ούζο

ΕΣΥ ποια πλευρά θα διαλέξεις;


Ήταν άλλη μια συνηθισμένη μέρα στα γραφεια του Luben: εργασία και χαρά, το θερμόμετρο στους 8.000 βαθμούς Κελσίου, όλα πόπα. Μέχρι που κάποιος πέταξε ένα αθώο “ξέρετε τι θα γούσταρα τώρα ρε παιδιά; Ένα ούζο με λεμονάδα”. Αμέσως ακούστηκαν επιφωνήματα αποτροπιασμού. Μέσα σε ελάχιστη ώρα, το κλίμα στα γραφεία ήταν πολεμικό και ήταν πλέον ξεκάθαρο ότι οι ουζοπότες του Luben χωρίζονται σε 2 στρατόπεδα. Ε και έτσι είπαμε να κάνουμε άρθρο αυτό το debate-καυτή πατάτα, επειδή γιατί όχι. ΕΣΥ ποια πλευρά θα διαλέξεις;

Σκέτο προτιμάει το ουζάκι του ο Διονύσης Παππάς

Σόρι παιδιά, αλλά κάποια πράγματα στη ζωή πρέπει να τα απολαμβάνουμε σκέτα. Ο καφές και το ούζο είναι δύο απ’αυτά και πάνω σ’αυτό δε βάζω νερό στο κρασί μου ή, αν προτιμάτε, δε βάζω ποτέ, τίποτα στο ούζο μου.

Ούζο + λεμονάδα = L.F.E, διατείνεται ο Νικόλας Δενεκές

Δεν ξέρω αν έχει χάσει κάποιο στοίχημα ο φίλος Διονύσης και έκτοτε πρέπει να πίνει το ούζο του σκέτο, αλλά λίγη δροσούλα παραπάνω δεν έβλαψε ποτέ κανέναν, ειδικά όταν ιδρώνουν και οι ψυχές μας από τον καύσωνα – λέω εγώ τώρα. Καθώς ο ανθρώπινος πολιτισμός προοδεύει, οι ουζόφιλοι έχουν βρει διάφορους τρόπους για να βελτιώνουν την όλη εμπειρία της ουζοκατάστασης και θεωρώ πως το πάντρεμα με τη λεμονάδα ήταν ο καλύτερος εξ αυτών, μιας και η ελαφριά ξινίλα της λεμονάδας εξισορροπεί τη γλυκάδα του αγαπημένου μας ποτού.

Παρά θιν’αλός τη βρίσκει ο Διονύσης Παππάς

Καλά με συγχωρείτε τώρα ρε παιδιά, υπάρχει καλύτερο μέρος για ούζα από την παραλία; Mε το απαλό “φρρρ φρρρ” των κυμάτων, τη λιακάδα και τη μαγευτική δροσούλα; Mην ακούω τώρα αηδίες!

Συνοικιακή, πλατειακή κατάσταση προτιμά ο Νικόλας Δενεκές

Καταρχάς αγαπητέ φίλε Διονύση συγχαρητήρια για τη μίμηση του Οδυσσέα Ελύτη που μόλις μας χάρισες. Κατά δεύτερον, άμα είναι να ξενιτευτώ για να πιω ένα ουζάκι, άσ’το καλύτερα (που λέει ο λόγος – σιγά μην άφηνα ποτέ ευκαιρία για ούζο να πάει χαμένη). Αλλά όπως και να το κάνουμε, κάποιοι είμαστε πιο έρμπαν τάιπς. Κι επίσης ο πολύς ήλιος μου τη σπάει, σόρι ε.

Θαλασσινούς μεζέδες προτείνει ο Διονύσης Παππάς

Εδώ δεν έχω να πω πολλά: Aν δεν έχετε δοκιμάσει ούζο με φρέσκα όστρακα, κάντε το, και ελάτε να τα ξαναπούμε.

Ο Νικόλας Δενεκές είναι…της ώρας

Ποιος ζει στη θάλασσα σε ανανά; O Διονύσης Παππάς apparently γιατί μας έχει ζαλίσει τον έρωτα με αυτή τη φάση. Αγαπητέ φίλε, το τρίπτυχο κεφτεδάκι-τυράκι-σαλαμάκι δε σε απογοητεύει ποτέ. Στα συν, και το ότι δεν είναι μια ζωντανή γλειώδης μάζα την οποία πρέπει να ρουφήξεις λες και είσαι στο Fear Factor.

…κι ύστερα πήγαν για ούζα. Οι παρέες ως γνωστόν δε χαλάνε για οπαδικά. Και μιας και είπαμε παρέες, πώς θα σου φαινόταν αν σου λέγαμε ότι μπορείς μαζί με το κολλητάρι ή το ταίρι σου να απολαύσετε κερασμένα μεζεδάκια και παγωμένο (επίσης κερασμένο) Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου ανάμεσα σε ανθρώπους που θα γνωρίσετε για πρώτη φορά; Δεν μπορείς να πεις, σίγουρα καλύτερο απ’το να τη βγάλεις όλη μέρα με το κινητό/τάμπλετ στο χέρι.

Κοίτα τι θα κάνεις: δες το παρακάτω video με τον ανατρεπτικό Φάνη Λαμπρόπουλο και τους φίλους που γνώρισε τυχαία στον δρόμο από την Αθήνα ως τη Λέσβο και έγιναν όλοι μια μεγάλη παρέα σε μεζεδοπωλείο στο Πλωμάρι, με δροσερό Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου. Εμπνεύσου από τον Φάνη, μπες στο www.pamegiaplomari.gr και διεκδίκησε και εσύ μια διπλή θέση για το επόμενο «Πάμε για Πλωμάρι». Γεύσου κι εσύ τι σημαίνει ουζοκατάσταση!

Δήλωσε έγκαιρα συμμετοχή στο διαγωνισμό γιατί από τις 6 έως τις 28 Ιουλίου θα υπάρχουν 18 Πάμε για Πλωμάρι τραπέζια σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Λέσβο για σένα, το φίλο, τη φίλη ή το αμόρε σου και γίνε παρέα με άλλα 8 άτομα που θα γνωρίσεις εκεί. Κερνάει το Πλωμάρι!

Best of internet